ΛΗΜΝΟΣ

Σχολή UEFA C στη Λήμνο

post-img

Η ΕΠΣ Λέσβου προκηρύσσει σχολή προπονητών UEFA C στη Λήμνο. Λειτουργία σχολής 1ης Φάσης UEFA C στην ΕΠΣ Λέσβου 24-28.9.2020. Τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τους υποψηφίους είναι τα ακόλουθα:

1.Αίτηση του ενδιαφερόμενου στα γραφεία της ΕΠΣ που συνδιοργανώνει τη σχολή
2.Βεβαίωση ΕΠΟ ή ΕΠΣ ότι υπήρξε ποδοσφαιριστής (προαιρετικά)
3.Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου, όχι παλαιότερο των τριών (3) μηνών
4.Πιστοποιητικό Εισαγγελικής Αρχής, ότι δεν είναι φυγόποινος ή φυγόδικος όχι παλαιότερο των τριών (3) μηνών
5.Ιατρική βεβαίωση περί υγείας από παθολόγο και καρδιολόγο, όχι παλαιότερο των δύο (2) μηνών
6.Δήλωση παραίτησης από ενδεχόμενες αξιώσεις
7.Πιστοποιητικό Σπουδών θεωρημένο. Απολυτήριο Γ Λυκείου τουλάχιστον
8.Οι υποψήφιοι οφείλουν να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους
9.Θεωρημένη και υπογεγραμμένη υπεύθυνη δήλωση πράξης συναίνεσης. (εφόσον δεν έχει αποσταλεί) https://www.epo.gr/media/files/MEDIA_EPO/praxi_synenesis.pdf

Μαζί με την αίτηση συμμετοχής πρέπει να υπάρχει και το καταθετήριο τραπέζης. Όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά μπορούν τα σταλούν και ηλεκτρονικά στο email της ΕΠΣ.

Παράβολα συμμετοχής: National (UEFA C) / 2 φάσεις: 350 € ανά φάση, όπου θα γίνει κατάθεση στο λογαριασμό της ΕΠΣ Λέσβου .Τράπεζα Πειραιώς ΙΒΑΝ GR 4101 7270 9000 5709 0273 61509

Για λοιπές πληροφορίες ή διευκρινίσεις στο site της ΕΠΣ Λέσβου στο site της ΕΠΟ (https://www.epo.gr/Default.aspx?a_id=42369), καθώς και στα τηλέφωνα 2251022004, 2251022210. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Αίτηση για δήλωση συμμετοχής ΕΔΩ

 

 

πηγη: epsl.gr

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!