Σε συνέχεια των δράσεων που πραγματοποιεί ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός σε Κεντρικό Επίπεδο, στις δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε, το Περιφερειακό Τμήμα Λήμνου, προγραμμάτισε και θα πραγματοποιήσει τις παρακάτω αναφερόμενες δράσεις σε τοπικό επίπεδο:

 

  1. Την Κυριακή 09-08-2020, το Περιφερειακό Τμήμα Λήμνου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Λήμνου, με τους Εθελοντές του και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, θα βρίσκεται σε 12 Ενορίες του Νησιού για να διανείμει στην έξοδο από τον Ναό, μετά την θεία Λειτουργία,  ενημερωτικό έντυπο, για την προστασία από τον covit 19, καθώς και μάσκες ατομικής προστασίας, κυρίως για τις ευάλωτες ομάδες συμπολιτών μας, ενόψει και των επί πλέον μέτρων που ανακοινώθηκαν, λαμβάνοντας τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας.

Επειδή δεν είναι δυνατή η παρουσία μας σε όλες τις ενορίες της Λήμνου και του Αγίου Ευστρατίου, θα προμηθεύσουμε το απαιτούμενο ενημερωτικό υλικό και μάσκες προστασίας, που θα διανείμει η εκκλησιαστική επιτροπή κάθε Ναού, ύστερα και από την ανάγνωση σχετικού κειμένου που θα διαβάσουν οι Ιερείς για την ενημέρωση των πιστών.

 

  1. Την Τετάρτη 12-08-2020 και Πέμπτη 13-08-2020,και από ώρα 20.00 έως 23.00, το Περιφερειακό Τμήμα Λήμνου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, σε συνεργασία με την Φωτογραφική Ομάδα Λήμνου, θα πραγματοποιήσει εκδήλωση, στην αυλή του Γυμνασίου Λήμνου,  με αποκλειστικό σκοπό την οικονομική ενίσχυση για τις δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Λήμνου και κυρίως του Κοινωνικού Παντοπωλείου που λειτουργεί, για την αγορά τροφίμων, που διανέμει σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Στο πέρασμά μας από τον Ρωμαίικο γιαλό και τον προαύλιο  χώρο του Γυμνασίου θα είναι στημένα τα έργα,  φωτογραφίες, που παραχώρησε η Φωτογραφική Ομάδα Λήμνου, και Εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, για την υλοποίηση της δράσης μας και την ενίσχυση του Περιφερειακού Τμήματος Λήμνου, λαμβάνοντας πάντα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here