Ο Δημήτρης Μπάσης θεωρείται ένας από τους πιο καταξιωμένους καλλιτέχνες του ελληνικού πενταγράμμου.

Η καριέρα του χτίστηκε με πολύ μικρά και ποιότητα βήματα μέσα από συνεργασίες με τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες όπως Σταμάτη Κραουνάκη, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, Δήμητρα Γαλάνη, Χρήστο Νικολόπουλο, Μίκη Θεοδωράκη, Πασχάλη Τερζή, Δημήτρη Μητροπάνο, Γιάννη Κότσιρα, Χαρούλα Αλεξίου, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Μελίνα Ασλανίδου, Ρίτα Αντωνοπούλου, Μανώλη Μητσιάς αλλά και τελευταία  με τον Χρήστο Μάστορα σε ένα ντουέτο μέσα από μία ξεχωριστή μουσική σύμπραξη – έκπληξη, με το τραγούδι  «Ένα Λεπτό» το οποίο ξεχώρισε και αγαπήθηκε από το κοινό από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του. Είναι ενδεικτικό πως το single κατέκτησε το no1 του iTunes chart μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες και φτάνοντας στο youΤube τις 10.534.800 εμφανίσεις ως σήμερα!

Το ρεπερτόριο του Δημήτρη Μπάση χαρακτηρίζεται από τραγούδια που καλύπτουν μεγάλο φάσμα, από έντεχνο έως και λαϊκό και έτσι όσοι παρακολουθούν τις εμφανίσεις του,  μένουν με τις άριστες των εντυπώσεων.

Την Τρίτη 4 Αυγούστου στο ΜΑΝΟΣ στα Ρηχά νερά ο Δημήτρης Μπάσης θα δημιουργήσει μια μοναδική μουσική αγκαλιά, κάτω από τον έναστρο ουρανό της Μύρινας με φόντο το φωταγωγημένο κάστρο της

Ο Δημήτρης Μπάσης δέχτηκε με χαρά να μιλήσει στο LimnosReport σε μια συζήτηση φιλική και εφ όλης της ύλης!

Ακούστε τι αποκάλυψε λίγο πριν έρθει στη Λήμνο και στο ΜΑΝΟΣ στα Ρηχά νερά!

Συνέντευξη Νατάσα Ταραράκη

 

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here