ΛΗΜΝΟΣ

Και… συνεχίζονται οι συλλήψεις καταστηματαρχών στη Λήμνο…

post-img

Μια ακόμη σύλληψη για παράβαση σχετική με τη λειτουργία καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος , καταγράφει στη Λήμνο το αστυνομικό δελτίο:

Συνελήφθη, χθες (26-07-2020) στην ευρύτερη περιοχή της Μύρινας στη Λήμνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μύρινας, ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις σχετικές με τη λειτουργία καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ελέγχου που πραγματοποιήθηκε σε κατάστημα ιδιοκτησίας του συλληφθέντα, διαπιστώθηκε ότι σε αυτό είχαν τεθεί σε λειτουργία μουσικά όργανα, σε ώρες κοινής ησυχίας, με την ένταση της μουσικής να ξεπερνά το ανώτατο επιτρεπόμενο όριο, όπως διακριβώθηκε μετά από σχετική μέτρηση.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Μύρινας διενεργείται προανάκριση

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!