ΑΠΟΨΕΙΣΛΗΜΝΟΣ

Γενέθλια για τα 10χρόνια του LimnosReport! 10 χρόνια στην κορυφή!!

post-img

Όταν στο μακρινό 2010, τέτοια εποχή,  αντίκριζα και εγω όπως και εκατοντάδες (τότε) άλλοι συμπολίτες μου την ηλεκτρονική σελίδα  “LimnosReport”, δεν μπορούσα πραγματικά να φανταστώ ότι η ενημέρωση τα επόμενα χρόνια  θα γινόταν  με «ένα κλικ», πιο γρήγορη και θα πήγαινε «ένα κλικ» πιο μπροστά!

 Έχοντας  ως καθημερινή συνήθεια την αγορά της εφημερίδας και την αναμονή για το δελτίο ειδήσεων στις 20:30, στο πιο αναγνωρίσιμο και λαοπρόβλητο μέσο, την τηλεόραση και τέλος στο πιο ψυχαγωγικό μέσο, το περιοδικό, νόμιζα ότι τα είχα δει όλα…

Όταν όμως  περάσαμε στο διαδίκτυο, όλα τα παραπάνω συνδυάστηκαν σε ένα! Το διαδίκτυο είναι το μέσο που πραγματικά είναι κοντά σας 24 ώρες το 24ωρο όλες τις μέρες του έτους για ενημέρωση και ψυχαγωγία.

Αρκεί βέβαια να είσαι  συντονισμένος στο  “LimnosReport”, με το οποίο  όλοι εμείς πορευτήκαμε μαζί όταν ήδη εσείς οι αναγνώστες το είχατε κατατάξει, όχι απλά στην κορυφή της επισκεψιμότητας, αλλά στην κορυφή της καρδιάς σας.

Ως άνθρωπος, και ελεύθερος επαγγελματίας  μέσα σε μια μικρή κοινωνία στην οποία μπορείς και αφουγκράζεσαι τους γύρω, τα νέα, την είδηση, δικαιούμαι να καταθέσω μία άποψη πέρα από «συναισθηματισμούς» ή «σκοπιμότητες».

 Το “LimnosReport”, έκανε τη διαφορά στο χώρο της ενημέρωσης, έδωσε νόημα στην είδηση στα απλά καθημερινά συμβάντα, που τα προσπερνούσαμε σαν κάτι φυσιολογικό. Ανέδειξε θέματα, είδαμε να ανοίγουν «κλειστά στόματα», σε μια κοινωνία που ήθελε να φαίνεται ότι όλα βαίνουν καλώς. Βοήθησε σε πολλές περιπτώσεις στην καθημερινότητα του πολίτη. Γνωρίσαμε πρόσωπα, αφανείς ήρωες, πρωταγωνιστές της καθημερινότητας αρνητικούς και θετικούς, ώστε να ξέρουμε αντικειμενικά τι συμβαίνει γύρω μας.

Στο κομμάτι που με αφορά, (γιατί το limnosreport έχει συνεργάτες, φωνές, πένες που δεν χειραγωγούνται)  την καταγραφή και παρουσίαση της είδησης από το Νο1 Portal της Λήμνου, οφείλω να παραδεχτώ ότι έγιναν και λάθη. Ελάχιστα όμως αν σκεφτεί κανείς ότι κάθε μήνα μεταδίδονται γύρω στα 1.500 θέματα, εκ των οποίων περισσότερα από τα μισά, αφορούν την τοπική κοινωνία.

 Το στοίχημα …..

Η απάντηση, για το αν πέτυχε την αποστολή του το “LimnosReport” αυτά τα 10 χρόνια, ίσως δεν έρχεται μέσα από τα πολύτιμα στατιστικά που μας έχουν κατατάξει επίσημα στη πρώτη θέση στην Λήμνου μεταξύ των τοπικών  ενημερωτικών μέσων και στην Τρίτη θέση σε όλο το Βόρειο Αιγαίο ξεπερνώντας ιστοσελίδες που απευθύνονται σε νησιά με πολλαπλάσιο πληθυσμό. 

Η απάντηση, έρχεται από τα χείλη σας με λέξεις που «κρυφάκουσα» χωρίς να το θέλω από σας τους ίδιους στο δρόμο, στην καφετέρια, στο ταξί, χωρίς να ξέρετε ότι και ‘γω είμαι μέρος αυτής της αποστολής.

«Είναι έτσι, το διάβασα στο LimnosReport…»

Με εκτίμηση Βασίλης Κρέτσης

1η θέση στη Λήμνο

3η θέση σε όλο το Βόρειο Αιγαίο

 

Το Similarweb θεωρείται ίσως ένα από τα πιο αξιόπιστα ηλεκτρονικά συστήματα μέτρησης, προτρέπουμε κάθε αναγνώστη να μαθαίνει μόνος του την αλήθεια ανά πάσα στιγμή, όπως άλλωστε κάνουμε 10 χρόνια μαζί…. (similarweb.com)

Θερμές ευχαριστίες και πάλι προς όλους σας.

Μείνετε μαζί μας …τα καλύτερα έρχονται!!!

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!