ΛΗΜΝΟΣ

Προκηρύχθηκε για το Νοσοκομείο Λήμνου μια θέση Αναισθησιολογίας με βαθμό Επιμελητή Β΄.

post-img

H Διοίκηση του Νοσοκομείου Λήμνου ενημερώνει ότι, κατόπιν έγκρισης από το Υπουργείο Υγείας, το Γ.Ν.-Κ.Υ. Λήμνου προχώρησε στην προκήρυξη μίας (1) κενής οργανικής θέσης ιατρού ΕΣΥ επί θητεία ειδικότητας Αναισθησιολογίας με βαθμό Επιμελητή Β΄.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.