ΛΗΜΝΟΣ

52.900€ στο Δήμο Λήμνου και 3.000€ στο Δήμο Αγίου Ευστρατίου για επισκευή και συντήρηση των σχολικών κτιρίων

post-img

Στους 332 Δήμους της Χώρας κατανέμονται 30.000.000,00 ευρώ για την επισκευή και συντήρηση των σχολικών κτιρίων, με Απόφαση της Υπηρεσιακής Γραμματέως του Υπουργείου Εσωτερικών (αριθμ. 41752/6.7.20, δημοσίευση 7.7.20).

Υπογραμμίζεται ότι τα χρήματα προέρχονται από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους (ΚΑΠ) των Δήμων, δεν πρόκειται δηλαδή για κάποια επιπλέον οικονομική στήριξη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από το Κεντρικό Κράτος.

 

Τα εκατομμύρια δίνονται αποκλειστικά για δράσεις επισκευής και συντήρησης σχολικών κτιρίων, με την κατανομή να γίνεται με κριτήρια

– τον αριθμό των τμημάτων των σχολείων κατά 30 % και

– τον αριθμό των μαθητών κατά 70 %,

σύμφωνα με στοιχεία του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων για την σχολική χρονιά 2018 – 2019.

Τυχόν αδιάθετα ποσά, δύναται να διατεθούν για την επισκευή και συντήρηση των σχολικών κτιρίων για το επόμενο έτος.

Μπορείτε να δείτε τον Πίνακα με το ακριβές ποσό που λαμβάνει κάθε Δήμος

 

 

πηγη:

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.