ΒΟΡΕΙΟ ΑΙΓΑΙΟΛΗΜΝΟΣ

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου θρηνεί για τον θάνατο του Στρατή Αρώνη (Ψήφισμα)

post-img

Κατεπείγουσα συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Βορείου Αιγαίου

Με ένα και μοναδικό θέμα συνήλθε σε συνεδρίαση το Περιφερειακό Συμβούλιο Βορείου Αιγαίου το πρωί της Παρασκευής 3 Ιουλίου. Μετά την έναρξη της διαδικασίας πήρε τον λόγο ο Περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης αναφέροντας ότι η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Βορείου Αιγαίου κρίνεται κατεπείγουσα, λόγω του αδόκητου θανάτου του εν ενεργεία Εκτελεστικού Γραμματέα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου Ευστράτιου Αρώνη.

Στη συνέχεια ο κ. Μουτζούρης, ο Πρόεδρος του Σώματος κ. Κωνσταντίνος Αρώνης, οι Χωρικοί Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Αριστείδης Χατζηκομνηνός Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου, Παντελής Μπουγδάνος Περιφερειακής Ενότητας Χίου, Βασίλειος Πανουράκης Περιφερειακής Ενότητας Σάμου, ο Έπαρχος Λήμνου κ. Άγγελος Βλάττας-Λάμπρινός, οι Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες κ. Αναστασία Αντωνέλλη, κ.κ. Παναγιώτης Κουφέλος, Δημήτριος Κουρσουμπάς Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου, κ.κ. Νικόλας Νύκτας, Παντελής Βρουλής Περιφερειακής Ενότητας Χίου και όλοι οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Βορείου Αιγαίου εξέφρασαν την βαθιά τους θλίψη για τον αδόκητο θάνατο του Εκτελεστικού Γραμματέα Ευστρατίου Αρώνη.

Κατόπιν ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου αφού είπε ότι η είδηση του θανάτου του, βύθισε την Αυτοδιοικητική οικογένεια της Λέσβου και όλης της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου σε βαθύ πένθος και ότι η Διοίκηση της Περιφέρειας από σήμερα είναι φτωχότερη, έθεσε υπόψη του Σώματος ψήφισμα το οποίο έγινε ομόφωνα δεκτό. Συγκεκριμένα το ψήφισμα αναφέρει:

«Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, οι επικεφαλής των Περιφερειακών Παρατάξεων, οι Χωρικοί Αντιπεριφερειάρχες, τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου Βορείου Αιγαίου, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Κωνσταντίνο Αρώνη ( υιός του εκλιπόντος ) καθώς και τη συμπαράσταση τους στο πένθος τους.

Α π ο φ α σ ί ζ ε ι ΟΜΟΦΩΝΑ

 Να εκφράσει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και να συμπαρασταθεί ολόψυχα στο πένθος της.
 Να παραστεί ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Κωνσταντίνος Μουτζούρης στην εξόδιο ακολουθία εκφράζοντας τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.
 Να κατατεθεί στεφάνι εκ μέρους του Περιφερειακού Συμβουλίου Βορείου Αιγαίου.
 Να παραμείνουν κλειστές, από τη λήξη της συνεδρίασης και έως τη λήξη του ωραρίου λειτουργίας τους, προς ένδειξη πένθους, όλες οι Υπηρεσίες της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.
 Να κατατεθεί εις μνήμη του εκλιπόντος, υπέρ του Γηροκομείου Μυτιλήνης συμβολικό ποσό 200 €
 Να δημοσιευθεί η παρούσα στον Τύπο».

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!