Ο Χαρδαλιάς μπορεί εχθές να πραγματοποίησε επίσκεψη-αυτοψία στο αεροδρόμιο του νησιού, αλλά φαίνεται πως άφησε ζώνη πυρός πίσω του…ο λόγος; Ότι δεν προσκλήθηκαν συγκεκριμένοι φορείς στο τεχνικό meeting όπως ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Λήμνου ή η  Συντονιστική  Ομάδα  Διαχείρισης  COVID-19 του νησιού

Σήμερα ο Έπαρχος Λήμνου ανακοίνωσε με επιστολή του, ότι από εδώ και στον εξής δεν θα υφίσταται η  Συντονιστική  Ομάδα  Διαχείρισης  COVID-19, που είχε συσταθεί στο νησί από το Επαρχείο,  τον  Ιατρικο  Συλλόγο  Λήμνου  και  το  Κ.Υ. – Νοσοκομείου  Λήμνου , αφήνοντας πολλές αιχμές και υπονοούμενα σχετικά με την μη πρόσκληση τους στην χθεσινή επίσκεψη Χαρδαλιά (δείτε την σχετική ανακοίνωση εδώ)

Θέση πήρε και ο πρόεδρος της Κοινότητας Καλλιθέας κ. Παλαιολόγος Κυριαζής αναφέροντας στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

Ενώ όλοι βρισκόμαστε σε επιφυλακή για την πιθανή εμφάνιση κρούσματος, είναι αδιανόητο να παραμερίζονται οι φορείς που από την πρώτη στιγμή στάθηκαν αρωγοί στην προετοιμασία του νησιού μας αλλά και στον εξοπλισμό του Νοσοκομείου μας για την αντιμετώπιση της πανδημίας.
Για ποιο λόγο δεν καλέστηκε η ήδη υπάρχουσα Συντονιστική Ομάδα Διαχείρισης Covid-19 κατά την επίσκεψη Χαρδαλιά;
Ποιος είχε την ευθύνη της πρόσκλησης;
Εν τέλει ποιες είναι οι υπηρεσίες-φορείς που ορίστηκαν από τον Υφυπουργό Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων;
Ποιος και πότε θα ενημερώσει τους πολίτες;”

 

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here