Η κινηματογραφική μαγεία επιστρέφει στα βράδια μας και το φετινό καλοκαίρι. Ο θερινός κινηματογράφος «Μαρούλα» ξεκινά τις προβολές του την 1η Ιουλίου, με πέντε θαυμάσιες ταινίες, που θα απολαύσουν μικροί και μεγάλοι κάτω από τα αστέρια του καλοκαιρινού ουρανού, με ασφάλεια και χωρίς να στερηθούμε τίποτα από  την κινηματογραφική μας απόλαυση.

Ξεκινάμε με την παιδική-μεταγλωττισμένη ταινία «Φύγαμε» που θα προβληθεί 1, 2, 3, 4 και 5 Ιουλίου . Η νέα ταινία της Disney και της Pixar συστήνει στο κοινό δύο αδέλφια-ξωτικά που μπλέκονται σε μια απίθανη περιπέτεια για να ανακαλύψουν αν υπάρχει ακόμα μαγεία εκεί έξω. Από τους δημιουργούς του TOY STORY και OI ΑΠΙΘΑΝΟΙ.

Συνεχίζουμε με πολύ μυστήριο και την ταινία «Οι μεταφραστές» 8, 9, 10, 11 & 12 Ιουλίου, ένα λογοτεχνικό θρίλερ, όπου εννέα μεταφραστές από διάφορες χώρες απομονώνονται σε μια πολυτελή κατοικία για να μεταφράσουν το τελευταίο μέρος ενός από τα μεγαλύτερα best seller της παγκόσμιας λογοτεχνίας.  Όταν διαρρέουν στο διαδίκτυο οι 10 πρώτες σελίδες του βιβλίου και ένας εκβιαστής απειλεί να συνεχίσει τις αποκαλύψεις, πρέπει να ανακαλύψουν από πού ήρθε η διαρροή, ενώ όλοι τους είναι ύποπτοι.

Τη συγκλονιστική πορεία του Φαχίμ , ενός 8χρονου σκακιστή που αναγκάστηκε  μαζί με τον πατέρα του να εγκαταλείψει τη χώρα του, το Μπαγκλαντές, για να αναζητήσει την ελπίδα στο Παρίσι, μας παρουσιάζει η ταινία «Ρουά ματ», που θα προβληθεί στις 15, 16, 17, 18 & 19 Ιουλίου. Μια δυνατή μαρτυρία για την πατρότητα, την καλοσύνη των ξένων και τη θαρραλέα βούληση ενός μικρού αγοριού να πετύχει.

Ο αγαπημένος μας «Πινόκιο», το αριστουργηματικό παραμύθι της ιταλικής λογοτεχνίας στα χέρια του δεξιοτέχνη σκηνοθέτη Ματέο Γκαρόνε και τον χαρισματικό, βραβευμένο με Όσκαρ, Ρομπέρτο Μπενίνι στον ρόλο του Τσεπέτο, έρχεται στις 22, 23, 24, 25 & 26 Ιουλίου. Ένα αισθητικά πανέμορφο και μαγικό κινηματογραφικό ταξίδι, με τις περιπέτειες του ήρωα των παιδικών μας χρόνων.

Τις πέντε πρώτες ταινίες του φετινού καλοκαιριού κλείνει ένα έργο που οδήγησε σε συνεχόμενα «Sold out» , μέχρι και την τελευταία ημέρα προβολής,  κατά τη χειμερινή σεζόν του «Μαρούλα». Φέτος το καλοκαίρι έχουμε άλλη μια ευκαιρία να απολαύσουμε την ταινία «Ευτυχία», όπου η ιστορία και η προσωπικότητα της μεγάλης ελληνίδας στιχουργού Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου αποτυπώνονται με τον πιο αριστοτεχνικό τρόπο από ένα εξαιρετικό επιτελείο δημιουργών, καλλιτεχνών και λοιπών συντελεστών, γεννώντας τις πιο δυνατές κινηματογραφικές συγκινήσεις.

Απολαμβάνουμε θερινό σινεμά, προστατευόμαστε, μένουμε ασφαλείς

Για να προστατευθούμε όλοι μας και να μπορέσουμε να απολαύσουμε υγιείς το καλοκαίρι μας, σας ενημερώνουμε ότι, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για την αποφυγή μετάδοσης του κορωνοϊού και μέχρι την αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου ισχύουν τα κάτωθι:

  • Ο θερινός κινηματογράφος λειτουργεί με μειωμένο αριθμό διαθέσιμων θέσεων, ώστε οι θεατές να τηρούν αποστάσεις ασφαλείας, οι οποίες είναι υποχρεωτικές
  • Τα μέλη ιδίων οικογενειών μπορούν να μην τηρούν αποστάσεις μεταξύ τους
  • Δεν θα πραγματοποιείται διάλειμμα κατά την προβολή των ταινιών.
  • Το κυλικείο θα λειτουργεί καθ’ όλη τη διάρκεια των ταινιών, ώστε οι θεατές να μπορούν να εξυπηρετούνται χωρίς να συνωστίζονται
  • Στον χώρο θα υπάρχει αντισηπτικό και συνιστούμε τη χρήση του από όσους βρίσκονται εντός του κινηματογράφου

Ζητούμε την κατανόηση και συνεργασία σας και σας ευχόμαστε καλό κινηματογραφικό καλοκαίρι.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here