Ενόψει της έναρξης των φετινών Πανελλαδικών Εξετάσεων αύριο, Δευτέρα 15 Ιουνίου, ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης εκφράζει τις ευχές του στους συμμετέχοντες, καθώς επίσης και τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς τους, επισημαίνοντας:
«Σε μια δύσκολη χρονική συγκυρία, οι μαθητές μας καλούνται να αποδείξουν πως οι αντιξοότητες δεν κατάφεραν να ανακόψουν τις προσπάθειές τους για μάθηση και πρόοδο. Μετά την προσπάθεια, σειρά τώρα έχουν η δύναμη, η ηρεμία και η αυτοπεποίθηση, που θα αποτελέσουν βασικούς συμμάχους των παιδιών μας για την εισαγωγή τους στα τριτοβάθμια εκπαιδευτικά ιδρύματα. Εύχομαι οι κόποι τόσο των ίδιων των παιδιών, όσο και των γονέων και εκπαιδευτικών τους να φέρουν επιτυχίες και στις φετινές εξετάσεις».
Επίσης, ο Δήμαρχος καλεί τους συνδημότες μας, οι οποίοι θα μετακινηθούν με οχήματα τις ημέρες και ώρες των εξετάσεων πλησίον του ΓΕΛ-ΕΠΑΛ Μύρινας, να αποφύγουν την κίνηση μέσω της λεωφόρου Δημοκρατίας στο ύψος του σχολικού συγκροτήματος, όπου η κυκλοφορία θα είναι ελεγχόμενη, και να προτιμήσουν τη μετακίνησή τους μέσω των παράπλευρων οδών ώστε οι μαθητές μας να μπορέσουν να εξεταστούν απερίσπαστοι.
Ειδήσεις Σήμερα:
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




