Καταλαβαίνεις ότι ήρθε το καλοκαίρι όταν ανοίγει τις πόρτες του το Gelato di nonna και οι μέρες στο νησί γίνονται αυτομάτως καλύτερες! Καθώς σιγά σιγά ξεκινά η θερινή σεζόν για τα καταστήματα της Λήμνου, η gelateria στην αγορά της Μύρινας ετοιμάζεται να σερβίρει ξανά το μοναδικό χειροποίητο παγωτό της γιαγιάς.

Μετά από 4 χρόνια λειτουργίας, αμέτρητες γεύσεις παγωτού, χιλιάδες επισκέπτες και ευφάνταστες λιχουδιές, η 5η σεζόν του di nonna υπόσχεται να είναι η καλύτερη! Σε μια δύσκολη χρονικά περίοδο για όλους λόγω της πανδημίας του Covid-19, το Gelato di nonna τηρεί τους κανόνες υγιεινής και παρασκευάζει το παγωτό καθημερινά στο εργαστήριο του στη Λήμνο υπό αυστηρές συνθήκες.

Τα αγνά υλικά, το φρέσκο ανθόγαλα και η ιταλική συνταγή που ακολουθεί χωρίς βούτυρο, αυγά, κρέμα γάλακτος και πρόσθετα συντηρητικά, είναι οι λόγοι που έκαναν το Gelato di nonna το αγαπημένο μας παγωτό! Η μεγάλη αποδοχή που έλαβε όλα αυτά τα χρόνια από τον κόσμο οδήγησαν φέτος στην απόφαση να μεγαλώσει και να αποκτήσει “αδερφάκι” σε νέο μέρος της Ελλάδας. Μέσα στον Ιούνιο, λοιπόν, αναμένεται να ανοίξει ένα καινούργιο κατάστημα Gelato di nonna στην Αντίπαρο.

Τα ίδια χαμογελαστά πρόσωπα, η ίδια ποιότητα και νέες γεύσεις μας περιμένουν από την Πέμπτη 28 Μαΐου στην αγορά της Μύρινας, Π. Κυδά 5. Καλό καλοκαίρι!

Instagram: gelatodinonna_lemnos

Facebook page: Gelato di nonna Lemnos

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here