ΛΗΜΝΟΣ

Θαύμα σε Ναό της Λήμνου; Για δεύτερη φορά λαμπάδα έπεσε από το μανουάλι και στάθηκε όρθια και αναμμένη μέχρι το τέλος της λειτουργίας! (φωτο)

post-img

Συγκίνηση και ρίγος προκάλεσε στους πιστούς στο εκκλησάκι της Αγίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου στα Τσιμάνδρια ένα θαυμαστό γεγονός που έγινε κατά τη διάρκεια παράκλησης προς την Αγία.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει αναγνώστρια του LimnosReport:

«Ένα θαυμαστό γεγονός έγινε την Κυριακή 24/5/20 στο εκκλησάκι της Αγίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου στα Τσιμάνδρια κατά τη διάρκεια παράκλησης προς την Αγία… Μια αναμμένη λαμπάδα έπεσε απ το μανουάλι όπου ήταν δεμένη και στάθηκε όρθια… Η φωτογραφία είναι άκρως αληθινή και τραβήχτηκε απ’ τον Πάτερ Απόστολο Στυλιανίδη ο οποίος δεν ήταν ο μόνος που είδε αυτό το θαυμαστό γεγονός… Όπως θα παρατηρήσετε στη φωτογραφία, η λαμπάδα είναι σπασμένη στο πάνω μέρος και γέρνει προς τα αριστερά… Κι όμως στέκεται όρθια… Με αφορμή αυτό το γεγονός θα τελεσθεί αγρυπνία στο εκκλησάκι της Αγίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου την Κυριακή 31/5/20 και ώρα 21:00».

Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει πώς μέσα σε δυο χρόνια σε δύο διαφορετικά εκκλησάκια συμβαίνει παρόμοιο γεγονός  

Το γεγονός που έχει συμβεί ξανά το 2018, και είχε απασχολήσει τον ελληνικό τύπο ήταν  όταν στην Εκκλησία της Παναγίας Φανερωμένης στη Νέα Κούταλη Λήμνου Λαμπάδα τάματος η οποία ήταν δεμένη και έκαιγε στο μανουάλι,έπεσε με θόρυβο και στάθηκε όρθια και αναμμένη μέχρι το τέλος της λειτουργίας (δείτε το σχετικό άρθρο του 2018 ΕΔΩ)

Άραγε να σημαίνει κάτι που το ίδιο γεγονός έχει συμβεί δυο φορές στο νησί της Λήμνου;

 

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!