Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το συλλαλητήριο που οργάνωσε ο ΣΕΠΕ και η ΕΛΜΕ Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου όπως αναφέρει το δελτίο τύπου, στην πλατεία του ΟΤΕ με αιτήματα:
- την απόσυρση του πολυνομοσχεδίου για την Παιδεία,
- τη μη εφαρμογή της τροπολογίας που κάνει το μάθημα ριάλιτι,
- τη γενναία χρηματοδότηση των σχολείων από τον κρατικό προυπολογισμό,
- σύγχρονα, ασφαλή και υγιεινά σχολικά κτίρια και υποδομές,
- τη μονιμοποίηση όλων των αναπληρωτών που καλύπτουν όλα αυτά τα χρόνια τις πάγιες ανάγκες του εκπαιδευτικού συστήματος.
Την κεντρική ομιλία πραγματοποίησε ο Αλέξης Ρίζος γραμματέας της ΕΛΜΕ Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου. Ακολούθησε πορεία μέσα στην αγορά της Μύρινας με κατεύθυνση το Επαρχείο της Λήμνου. Ολιγομελής αντιπροσωπεία των σωματείων παρέδωσε στον Έπαρχο το ψήφισμα της συγκέντρωσης με τα αιτήματα των εκπαιδευτικών σωματείων. Επίσης, ζητήθηκε να υπάρξει μέριμνα για την ασφαλή μεταφορά των εκπαιδευτικών και των μαθητών των σχολείων της Λήμνου με αύξηση των δρομολογίων.

Ειδήσεις Σήμερα:
- Lemnos Village Resort: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η τουριστική σεζόν ! Μια ακόμη χρονιά γεμάτη φιλοξενία και όμορφες στιγμές. (Βίντεο)
- Χρόνια Πολλά στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λήμνου κ. Ιερόθεο!Με υγεία, δύναμη και μακροημέρευση. Πάντα άξιος και ευλογημένος!
- Μεντβέντεφ: «Δεν θα θυσιάσουμε ποτέ τη σχέση μας με το Ιράν»
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




