Στις 30 Απριλίου 2020, ημέρα Πέμπτη και ώρα 19:00, μέσω της εφαρμογής SKYPE θα γίνει η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λήμνου
Συγκεκριμένα: Η τηλεδιάσκεψη θα διεξαχθεί με χρήση της εφαρμογής Skype όπου θα δημιουργηθούν τέσσερις (4) σταθμοί σύνδεσης, στους οποίους θα προσέλθουν οι δημοτικοί σύμβουλοι, ως εξής :
α. 1ος σταθμός: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΛΗΜΝΟΥ (ΛΙΜΑΝΙ ΜΥΡΙΝΑΣ), όπου θα συμμετέχουν ο κ.Δήμαρχος, ο Πρόεδρος του Δ.Σ., οι Αντιδήμαρχοι και οι Πρόεδροι των Ν.Π.Δ.Δ.
β. 2ος σταθμός: ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ (ΠΑΠΟΥΤΣΙΔΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ, 1ΟΣ ΟΡΟΦΟΣ, 04 ΓΡΑΦΕΙΟ), όπου θα συμμετέχουν οι σύμβουλοι της Δημοτικής Ενότητας ΜΥΡΙΝΑΣ
γ. 3ος σταθμός: ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΑΤΣΙΚΗΣ, όπου θα συμμετέχουν οι σύμβουλοι των Δημοτικών Ενοτήτων ΑΤΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΟΥΔΡΟΥ
δ. 4ος σταθμός: ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΚΟΝΤΙΑ (ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ) , όπου θα συμμετέχουν οι σύμβουλοι της Δημοτικής Ενότητας ΝΕΑΣ ΚΟΥΤΑΛΗΣ.
Επίσης δίνεται η δυνατότητα στους Δημοτικούς συμβούλους να συμμετέχουν στην συνεδρίαση από τον χώρο που επιθυμούν ή σε διαφορετικό σταθμό, εφόσον οι συνθήκες το επιτρέπουν, αφού το δηλώσουν στο Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του Δήμου (τηλ.2254350029), δύο (2) ημέρες πριν την συνεδρίαση δηλ. έως και την Τρίτη 28/04/2020, προκειμένου να τους δοθούν οι απαραίτητες οδηγίες.
Εφόσον απαιτείται συμμετοχή Προέδρων στην συνεδρίαση, ο χώρος όπου θα συμμετέχουν, θα οριστεί κατόπιν συνεννόησης με το Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του Δήμου (τηλ.2254350029).
Δείτε την Πρόσκληση σύγκλησης δημοτικού συμβουλίου με τα 7 θέματα
Ειδήσεις Σήμερα:
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




