Σήμερα στις 17:40 στον ΣΚΑΙ.

Ο Ευτύχης και η Ηλέκτρα συνεχίζουν τα ταξίδια τους, αλλά μόνο μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Το περασμένο καλοκαίρι επισκέφτηκαν τη Λήμνο και σήμερα στις 17.40, στο Happy Traveller, θα δούμε το Β’ μέρος του ταξιδιού τους στο όγδοο μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας.

Σ’ αυτό το επεισόδιο, εξερευνούν τις λιγότερο γνωστές περιοχές του νησιού. Φτάνουν στο βορειοανατολικό αλλά και το νοτιοανατολικό άκρο της Λήμνου, περνώντας από γραφικά ακριτικά χωριά και αποθανατίζοντας πανέμορφα φυσικά τοπία. Μούδρος, Σκανδάλι, Κοντίας και Πλάκα είναι κάποιοι από τους οικισμούς που επισκέπτονται. Η σπηλιά του Φιλοκτήτη, η πυραμίδα της Λήμνου και άλλα μέρη με ιστορία και παράδοση βρίσκονται στον δρόμο τους.

Επισκέπτονται, επίσης, τις παραλίες Κέρος, Ευγάτη και Θάνους και δοκιμάζουν παραδοσιακές γεύσεις με τοπικά προϊόντα του νησιού.

Μας μεταφέρουν, μέσα από τους δέκτες μας, μαγευτικά ηλιοβασιλέματα στον Άη Γιάννη και τον Άγιο Νικόλαο της Μύρινας και για το τέλος κρατούν το καλύτερο: πεζοπορία για να φτάσουν μέχρι την Παναγία Κακαβιώτισσα, ένα από τα κορυφαία ταξιδιωτικά σημεία όλης της Ελλάδας.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, βουνό, υπαίθριες δραστηριότητες και φύσηΗ εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, ωκεανός, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες, φύση και νερό

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, αυτοκίνητο, ουρανός, βουνό, παιδί, υπαίθριες δραστηριότητες και φύσηΗ εικόνα ίσως περιέχει: ωκεανός, ουρανός, βουνό, λυκόφως, σύννεφο, υπαίθριες δραστηριότητες, φύση και νερό

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here