Ο Θοδωρής Κουκουνάρης, ή αλλιώς Μάνικας ή Πλανητάρχης είναι πολύ γνωστός στο νησί για το χιούμορ του αλλά και για τις πλάκες που κάνει με την παρέα του 

Σήμερα στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook έβγαλε και “διάγγελμα”, αλλιώς τι πλανητάρχης θα ήταν;

Με το διάγγελμα του στην ουσία παίρνει θέση για την απόφαση που έλαβε η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας να μεταφερθεί η τέλεση της Ανάστασης στις 26 Μαΐου. Έχει ενδιαφέρον να διαβάσετε πώς βλέπει την απόφαση αυτή ένας νέος άνθρωπος πάντα μέσα από χιούμορ…

ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΗ ! 02/04/2020.
Λοιπόν ακούστε καλά γιατί σας μιλάει ο Μάνικας ο ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ και κάποια πράγματα με βγάζουν από τα Ρούχα μου και αν δεν τα πώ εγώ ποιος θα τα πεί?


Αυτήν την φορά βγαίνω για να πάρω θέση για τις Άγιες ημέρες του Πάσχα που μας έρχονται σε 2 εβδομάδες. Δυστυχώς λόγο της κατάστασης Φέτος το Πάσχα δε θα το γιορτάσουμ όπως του αξίζει. Θα προσευχηθούμε από το Σπίτ και ούτε θα πετάξουμε Σωλήνες, Γουρούνες, Δυναμίτες, Cobres, Βαρελότα, Στρακαστρούκες αλλά ούτε καν Σκορδάκια ! Είπαμε μένουμε σπίτι όλοι και θα κάτσουμε στα Αυγά μας.


Απευθύνομαι τώρα στην Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας που λέει ψες τ απόγευμα κάμναν τηλε-διάσκεψη όλοι οι παπάδες μαζί μέσω Skype και αποφασίσαν λέει το Πάσχα να το μεταφέρνε , να το γιορτάσνε, και να το Ψάλνε στις 26 Μαΐου ! Και τι είναι ρε σείς το Πάσχα Πατίνι να το κάνουμ Βόλτες ?


Η Ανάσταση πρέπει να γίνει στην ώρα της και όπως την ορίζει η πίστη μας εξ’ αρχής. Δεν είναι Μοτοσακό, ούτε Βέσπα να τη πάμε βόλτα! Να το ψάλτε κανονικά στην ώρα τ’ και να μην κάντε σχέδια για το καλοκαίρ !
Εδώ εγώ ο Μάνικας ο Πλανητάρχης φέτος δεν θα ανατινάξω το Τσας μετά από 30 χρόνια! Θα κάτσω φρόνιμος και στα αυγά μ για το κοινό καλό όλων μας !


Για σμαζευτείτε λοιπόν όλοι και μην τα κωλοπειράζτε μερικά πράγματα που επιβάλλεται να γίνουν στην ώρα τς και μόνον στην ώρα τς !
Να κάντε κανονικά το λειτούργημα σας στις εκκλησιές και εμείς από το σπίτι ! Υπομονή να περάσει αυτός ο κουρνο-ιός σύντομα και του Χρόνου γεροί να μαστε θα τα Ξανα- Ανατινάξουμ’ όλα, και ότι έχει απομείνει πάνω στο Βουνό του ΤΣΑΣ. Δε θα μας αλλάξτε και αυτά που ξέραμ !


Αυτά Τέλος. ΜΑΝΙΚΑΣ!

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here