ΛΗΜΝΟΣ

Επιστολή Δημάρχου προς Περιφερειάρχη για τη σύσταση κλιμακίου που θα ενεργεί στις πύλες εισόδου του νησιού

post-img

Με αφορμή την αναστάτωση που προκαλεί στην τοπική κοινωνία η άφιξη επισκεπτών – κατοίκων και ιδιαίτερα όσων προέρχονται από περιοχές όπου έχουν παρουσιαστεί κρούσματα κορωνοϊού, ο Δήμαρχος Λήμνου κ. Δημήτρης Μαρινάκης απέστειλε επιστολή στον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου,  με την οποία προτείνει τη σύσταση ειδικού κλιμακίου στις πύλες εισόδου του νησιού (αεροδρόμιο, λιμάνι).

Το κλιμάκιο προτείνεται να συγκροτηθεί από στελέχη των φορέων τοπικής αυτοδιοίκησης και των σωμάτων ασφαλείας, προκειμένου να καταγράφονται οι αφιχθέντες και να τους παρέχονται σαφείς οδηγίες για τις συνθήκες παραμονής στο νησί μας και τα μέτρα προφύλαξης για την αποφυγή της διάδοσης του κορωνοϊού στους ίδιους και τους οικείους τους, καθώς και να επιτυγχάνεται μέσω της ανωτέρω διαδικασίας ο έλεγχος της τήρησης των υποδειχθέντων μέτρων.

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!