ΛΗΜΝΟΣ

Μέτρα για τον κορωνοϊό COVID-19 στο Insurance Center Λήμνος -αλλαγή στο ωράριο λειτουργίας

post-img

Αγαπητοί φίλοι και πελάτες,

Ακολουθώντας τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για τον περιορισμό της μετάδοσης του Κορωνοϊού, για την προστασία τη δική σας, της οικογένειάς σας αλλά και του προσωπικού του γραφείου μας, παρακαλούμε να ακολουθήσετε τα παρακάτω:

Αποφεύγετε την επίσκεψή σας στο γραφείο μας, αν αισθάνεστε οποιαδήποτε αδιαθεσία ή έχετε επισκεφθεί περιοχές με έξαρση του Κορωνοϊού, ή έχετε έλθει σε επαφή με ανθρώπους που εμφανίζουν ύποπτα συμπτώματα .

Καλό θα ήταν να επισκέπτεστε το γραφείο, κατόπιν τηλεφωνικής μας επικοινωνίας και μόνο εφόσον κρίνεται απαραίτητη η φυσική σας παρουσία.

Το προσωπικό μας, θα είναι στην διάθεσή σας για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, είτε μέσω τηλεφώνου, είτε μέσω email, είτε μέσω των κοινωνικών δικτύων.

📞 2254029950
📱 6944593997
📧 gavanou@otenet.gr
💻 insurancelemnos.com
📷 Instagram : insurance.lemnos
👤 Facebook : Insurance Center

📍 Από την Δευτέρα 16/03/2020, γίνεται αλλαγή στο ωράριο λειτουργίας του γραφείου μας, για τις επόμενες μέρες, μέχρι νεωτέρας.

🕖 Δευτέρα – Παρασκευή, από τις 8:00 το πρωί εώς τις 14:30 το μεσημέρι.

⚠️ Σας υπενθυμίζουμε ότι έχουμε εφαρμόσει στο γραφείο μας, όλα τα απαραίτητα μέτρα, που προτείνει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, για τους χώρους εργασίας!

▪️Ευελπιστούμε με την συνεργασία και την τήρηση των κανόνων υγιεινής από όλους μας, να ξεπεράσουμε γρήγορα τον κίνδυνο. Ευχόμαστε σε όλους δύναμη, ψυχραιμία, υπευθυνότητα και υπομονή!

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!