ΛΗΜΝΟΣ

Δήμος Λήμνου: ματαίωση καρναβαλικών εκδηλώσεων

post-img

Σε συνέχεια της κοινής υπουργικής απόφασης των Υπουργών Προστασίας του Πολίτη, Υγείας & Εσωτερικών, για τη ματαίωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων σε όλη τη χώρα, λόγω άμεσου κινδύνου δημόσιας υγείας, ο Δήμος Λήμνου ενημερώνει ότι δεν θα προβεί σε διοργάνωση εκδηλώσεων.

Παράλληλα, ενημερώνουμε όλους τους φορείς, οι οποίοι προγραμμάτιζαν καρναβαλικές εκδηλώσεις υπό την αιγίδα του Ο.Ε.Π.Α. Δήμου Λήμνου ότι είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να τηρήσουμε τα προβλεπόμενα από την Κ.Υ.Α., καθώς η μη συμμόρφωση επισύρει συνέπειες για τους παραβάτες (ποινή φυλάκισης έως 2 ετών σύμφωνα με το άρθρο 1 – παρ. 6 της σχετικής Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου).

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.