ΛΗΜΝΟΣΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΛΗΜΝΟΥ

Νέο κατάστημα Χρυσάφη στην Μύρινα! Έτοιμο να σας υποδεχθεί!

post-img

Ένας νέος χώρος γευστικών προτάσεων και απολαύσεων Χρυσάφη σας υποδέχεται στην Μύρινα!

Νέα αρχή, νέο concept, νέα φιλοσοφία, νέες υπηρεσίες με αναβαθμισμένα προϊόντα, αλλά με την διαχρονική αξία που εγγυάται το όνομα Χρυσάφη.

Ολοκληρωμένες διατροφικές προτάσεις που καλύπτουν τις ανάγκες του πελάτη όλη την ημέρα!

Δίνουμε έμφαση και την αξία που πρέπει στον καφέ σας, με δικό μας χαρμάνι, ποικιλίας 100% arabica η οποία είναι η πιο αρχαία, αλλά και η πιο διαδεδομένη από ποικιλίες, μιας και η καλλιέργεια της αντιστοιχεί στο 75-80% της παγκόσμιας αγοράς καφέ.

Στο νέο κατάστημα Χρυσάφη,, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία άρτων, αλλά και αρτοσκευάσματα ειδικής διατροφικής αξίας.

Αυτό όμως που κερδίζει τις εντυπώσεις είναι η αναβαθμισμένη patisserie που με τις λεπτές και μοναδικές γεύσεις θα σας κερδίσει από την πρώτη ημέρα!

Φρέσκα γλυκά, με αγνά υλικά, σας περιμένουν να ικανοποιήσουν τις προτιμήσεις σας.

Το νέο κατάστημα Χρυσάφη στην Μύρινα στην περιοχή του Τσάς είναι έτοιμο να σας υποδεχθεί από αύριο Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου στις 6:00 το πρωί!

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!