Χθες Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020 ο Μητροπολίτης μας κ. Ιερόθεος, με τη συνοδεία του, επισκέφτηκε το 3ο Δημοτικό Σχολείο Μύρινας ανταποκρινόμενος με χαρά σε πρόσκληση του Συλλόγου Διδασκόντων. Στο αμφιθέατρο του σχολείου, όπου είχαν συγκεντρωθεί οι μαθητές όλων των τάξεων και μετά το καλωσόρισμα του Διευθυντή κ. Αβράμη, οι μαθητές της Ε’ τάξης έψαλαν το απολυτίκιο των Τριών Ιεραρχών που εορτάζουν σε λίγες ημέρες. Κατόπιν, ο Μητροπολίτης μας απευθύνθηκε στους μαθητές, τους δασκάλους και τους γονείς που παρευρίσκονταν αναφερόμενος στην παρουσία του Θεού στη ζωή μας και στην εμπιστοσύνη που χρειάζεται να έχουμε στο πρόσωπο του Θεού. Τόνισε ιδιαίτερα ότι όλοι μας πρέπει να παραδειγματιστούμε από τα παιδιά και να διατηρούμε τη χαρά στην καρδιά μας, η οποία αποτελεί ένδειξη της παρουσίας της Θείας Χάριτος στη ζωή μας.

Ο Μητροπολίτης μας προσέφερε ως δώρο στο σχολείο εικόνα του Αγίου Σώζοντος, προστάτη και πολιούχου του νησιού μας και εικονίτσες του Αγίου σε όλους τους μαθητές. Εν συνεχεία, ευλόγησε τη Βασιλόπιτα του Συλλόγου Διδασκόντων και δέχτηκε αναμνηστικά δώρα από το Σύλλογο Διδασκόντων και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων. Η επίσκεψη έκλεισε με αναμνηστική φωτογραφία στο προαύλιο του σχολείου με το διδακτικό προσωπικό και τους μαθητές, οι οποίοι δεν έκρυβαν τη χαρά τους για την ευκαιρία αυτής της επικοινωνίας.

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Μύρινας θα ήθελαν να εκφράσουν δημοσίως τις ευχαριστίες τους σε όσους συνέβαλαν στη διοργάνωση αυτής της ωφέλιμης συνάντησης και ιδιαίτερα στον σεβαστό μας Μητροπολίτη για τις πατρικές συμβουλές και τις ευχές του.

­

 

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα (Επιλογή από την Google)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here