Με σημαντική συμμετοχή από όλα τα Γυμνάσια του νησιού πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο, 18 Ιανουαρίου 2020, στο χώρο του Γυμνασίου Μούδρου, ο διαγωνισμός Μαθηματικών “Πυθαγόρας” για τους μαθητές της Α΄Γυμνασίου που διοργάνωσε το Παράρτημα της Μαθηματικής Εταιρίας Βορείου Αιγαίου. Ευχαριστούμε θερμά τους Διευθυντές

Γυμνασίων και τους συναδέλφους μαθηματικούς για την ενημέρωση των μαθητών, καθώς και τα τοπικά Μ.Μ.Ε. για τη διάχυσή του, τους γονείς των μαθητών που τους ενίσχυσαν και τους προέτρεψαν να συμμετέχουν και ιδιαίτερα τα ίδια τα παιδά που αφιέρωσαν το Σαββατιάτικο πρωινό τους στην επίλυση μαθηματικών γρίφων και ασκήσεων ακονίζοντας το μυαλό τους.

Ευχαριστούμε, επίσης, το Παράρτημα της Μαθηματικής Εταιρείας Βορείου Αιγαίου για την πρωτοβουλία του να καλύψει αυτό το διαγωνιστικό κενό αναφορικά με τα Μαθηματικά της Α΄Γυμνασίου.

Τέλος, οφείλω ως Διευθύντρια να ευχαριστήσω προσωπικά τις εξαιρετικές συναδέλφους κ.Πολυμένη Ελένη και κ.Ναβροζίδου Ρουδάμα για την πρωτοβουλία τους, τον ενθουσιασμό και τη διάθεσή τους να αφιερώσουν τον προσωπικό τους χρόνο στην πραγματοποίηση αυτού του διαγωνισμού.

Καλά αποτελέσματα σε όλα τα παιδιά.


Η Διευθύντρια του Γυμνασίου Μούδρου

ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΜΑΡΙΑ

 

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα (Επιλογή από την Google)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here