ΛΗΜΝΟΣ

Νέοι Κριτές Μπάσκετ από την Λήμνο πήραν τα πτυχία τους!(φωτο)

post-img

Με “αρώμα” Λήμνου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή που μας πέρασε  η  ετήσια εκδήλωση για την κοπή της πίτας  απο τον Σύνδεσμο Κριτών Καλαθοσφαίρισης Αττικης στην ΕΛΛΗΝΟΓΑΛΛΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΕΥΓΕΝΙΟ ΝΤΕΛΑΚΡΟΥΑ  στην Αγία Παρασκευή.

Στο περιθώριο της όμορφης αυτής εκδήλωσης σε μία κατάμεστη αίθουσα παρουσία σημαντικών ανθρώπων του Αθλητισμού και του Μπάσκετ παρόντες  εκει για πρώτη φορά και οι νέοι κριτές της σχολής 2019 της Λήμνου, για να παραλάβουν τα πτυχία τους!

Πρόκειται για τους Μαρία Μαρινάκη, Δημήτρη Γκατζώνα και Βασίλη Μαγνήσαλη.  Στη φωτογραφία οι επιτυχόντες με την Πρόεδρο του Συνδέσμου Τάνια Μερίκα και τον Γ. Γραμματέα Τάσο Αναστασόπουλο.

 Συγχαρητήρια! Καλή Σταδιοδρομία!

Σύνταξη βασίλης Κρέτσης

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.