ΛΗΜΝΟΣ

Λήμνος: Έπεσε τοιχίο στο Ρωμέικο Γιαλό μετά από την τελευταία κακοκαιρία… (φωτο)

post-img

Άφωνοι έμειναν σήμερα το πρωί οι περίοικοι της περιοχής του Ρωμεικού γιαλού στη Μύρινα αλλά και περαστικοί αντικρίζοντας μέρος του προστατευτικού τοιχίου της παραλίας να έχει υποχωρήσει.

Όπως φαίνεται οι σφοδροί νοτιάδες και τα τεράστια κύματα, το έριξαν σαν χάρτινο πύργο παρασύροντας μέρος του χώρου καλοκαιρινής βεράντας εστιατορίου.

Πέρα από την πτώση μια πρόχειρη εκτίμηση δείχνει ότι η ζημιά έχει προχωρήσει βαθύτερα ανοίγοντας και μια τρυπά διαμέτρου περίπου ενός μέτρου όπως βλέπετε στις φωτογραφίες

 

Φωτο limnosreport, Κώστα Δημητριάδη facebook

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.