Το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων του Δήμου Λήμνου πλημμύρισε για άλλη μια φορά από χαμόγελα και γιορτινή ατμόσφαιρα στην καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του που πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου, στις εγκαταστάσεις της δομής στα Καμίνια.
Το ΚΗΦΗ υποδέχθηκε τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς και τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Μούδρου, που έψαλαν τα κάλαντα σε μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα, παρουσία του Δημάρχου Λήμνου κ. Δημήτρη Μαρινάκη, του Προέδρου του ΟΚΠΑ Δήμου Λήμνου κ. Παναγιώτη Μουστάκα και της Αντιπροέδρου κ. Ιωάννας Διαματάρη, της επικεφαλής της παράταξης «Νίκη για τη Λήμνο» κ. Ελεονώρας Γεώργα, των δημοτικών συμβούλων κ. Στέφανου Σαρρή και κ. Δέσποινας Κατσανέρη, των προέδρων των κοινοτήτων Καμινίων κ. Νέστορα Τσανταρλιώτη και Σκανδάλης κ. Αθανάσιου Γραμμάτου και άλλων συμπολιτών μας που θέλησαν να βρεθούν κοντά στους ωφελούμενους τις γιορτινές αυτές μέρες.
Ο ΟΚΠΑ Δήμου Λήμνου ευχαριστεί θερμά το Δημοτικό Σχολείο Μούδρου και όλους όσοι παρευρέθηκαν στη γιορτή, τους ωφελούμενους της δομής που με τη διάθεση προσφοράς τους, με γούστο και φαντασία, έφτιαξαν και χάρισαν γούρια και ημερολόγια ως γιορτινά δώρα, σκορπίζοντας απλόχερα αγάπη και χαμόγελα και φυσικά τους εργαζόμενους στο Κ.Η.Φ.Η., που υποστηρίζουν με θέρμη τους ωφελούμενούς μας και συμβάλουν καταλυτικά στην επιτυχία κάθε εκδήλωσης και κάθε δραστηριότητας.
Ευχόμαστε σε όλους τους συμπολίτες μας χαρούμενα Χριστούγεννα.



















Ειδήσεις Σήμερα:
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




