Την επόμενη Παρασκευή 29 Νοεμβρίου θα ανάψει το δέντρο στην Μύρινα!
Η πρόεδρος της κοινότητας Βούλα Μοσχάκη, οι συνεργάτες της και ο ΟΕΠΑ του Δήμου Λήμνου ετοιμάζουν μια ξεχωριστή γιορτή στην κεντρική αγορά της Μύρινας.
Αρκετά έξυπνη κίνηση η επιλογή της Παρασκευής 29 Νοέμβρη μια και είναι και η καθιερωμένη black Friday και η αγορά όπως και τα προηγούμενα χρόνια θα είναι με κόσμο.
Οι διοργανωτές αποφάσισαν φέτος το δέντρο να στηθεί μπροστά στην alpha bank ενώ για πρώτη φορά την εκδήλωση θα υποστηρίξει η χορωδία του Δήμου και η φιλαρμονική.
Παρών και ο Δήμαρχος Δημήτρης Μαρινάκης που θα ανάψει σύμφωνα με πληροφορίες το Δέντρο.
Ετοιμάζονται εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους με πάγκους με Λουκουμάδες, γλυκίσματα και ζεστό κρασί.
συνταξή Κρέτσης Βασίλης
Ειδήσεις Σήμερα:
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




