ΛΗΜΝΟΣ

Προσφυγικό: Στο τραπέζι και η Λήμνος….. ή λάθος διατύπωση?

post-img

update 15:30: Ακούστε στο ηχητικό βίντεο τι ανάφερε ο Δήμαρχος Λήμνου για τα σχετικά δημοσιεύματα στο ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που έχουν δημοσιευτεί σήμερα στο ethnos.gr, στο madata.gr και στο  thetoc.gr γίνεται αναφορά ότι “Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, έχει «κλειδώσει» η δημιουργία κλειστών προαναχωρησιακών κέντρων στη Μυτιλήνη, τη Χίο, τη Σάμο και τη Λήμνο, η χωρητικότητα των οποίων συναρτάται ευθέως με τον πληθυσμό των συγκεκριμένων νησιών, ωστόσο σε κάθε περίπτωση δεν θα υπερβαίνει τα 10.000 άτομα. Τα συγκεκριμένα κέντρα αναμένεται να είναι πλήρως λειτουργικά το αργότερο έως το τέλος του χειμώνα.”

Είναι “καμπάνα” και για την Λήμνο…. ή λάθος διατύπωση των site;;

Δείτε τα σχετικά άρθρα πατώντας πάνω στους τίτλους:

Μεταναστευτικό: Ο κυβερνητικός σχεδιασμός – Πού δημιουργούνται κλειστά κέντρα

Mεταναστευτικό: Φτιάχνουν 6 κλειστά κέντρα στα νησιά- Αδειάζει η Μόρια

Μητσοτάκης: Δεν θ’ ανεχθώ να γίνει η Ελλάδα πάρκινγκ μεταναστών

 

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο

Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.