ΛΗΜΝΟΣ

Η Λήμνος και στην Athens International Tourism Expo – Έκθεση Τουρισμού για όλους τους επαγγελματίες και όλους τους κλάδους του τουρισμού!

post-img

H AMKE ΛΗΜΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ενημερώνει ότι μετά την επιτυχημένη παρουσία στην Philoxenia θα συμμετέχει στην ATHENS INTERNATIONAL TOURISM EXPO , η οποία θα πραγματοποιηθεί στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN στην Αθήνα , στις 6 με 8 Δεκεμβρίου 2019 .

Θα ενημερώσουν τους επισκέπτες και τους επαγγελματίες του τουρισμού για τον προορισμό ΛΗΜΝΟΣ , τις ομορφιές και τα σημεία ενδιαφέροντος του νησιού , προβάλλοντας τον τόπο μας σε όσο το δυνατό μεγαλύτερο κοινό .

 

Η Athens International Tourism Expo είναι η αμιγής Έκθεση Τουρισμού που αφορά όλους τους επαγγελματίες και όλους τους κλάδους του τουρισμού.

Η έκθεση δίνει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες επισκέπτες να γνωρίσουν τα προϊόντα, τις υπηρεσίες αλλά και τις νέες τάσεις στον τουρισμό, να διευρύνουν τις συνεργασίες τους και να ενημερωθούν για όλα τα νέα δεδομένα του τουριστικού κλάδου μέσα από στοχευμένες παράλληλες εκδηλώσεις, workshops και events.

https://www.facebook.com/aite.gr/videos/2456701601258620/

 

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!