-Με θετικό πρόσημο φαίνεται πως έκλεισε η τουριστική έκθεση Philoxenia με την Λήμνο να κερδίζει τις εντυπώσεις και μάλιστα με διπλή παρουσία. Ένα περίπτερο του Δήμου/ΑΜΚΕ τουριστική αλλά και στο περίπτερο της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου. Αρκετά σημαντική η προσέλευση. Καλά αποτελέσματα.

-Ψιλό έβρεξε στην Λήμνο σήμερα. Χαράς ευαγγέλια για αγρότες και γεωργούς.

-Η ολισθηρότητα στους δρόμους αλλά και η περιορισμένη ορατότητα λόγο χαμηλής νέφωσης προβλημάτισε αρκετά τους οδηγούς κατά την διάρκεια την νύχτας και προς το ξημέρωμα της Δευτέρας.  

-Σε αγωνιώδη αναμονή όσοι είχαν εισιτήρια, αλλά και είχαν προγραμματίσει να ταξιδέψουν με την Astra Airlines. Σημερινές ανακοινώσεις από την εταιρεία

-Πυρετώδεις οι προετοιμασίες για την άφιξη και ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη, Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου κκ Ιεροθέου. Το LimnosReport σε συνεργασία με Πανελλήνια μέσα θα σας κρατά ενήμερους με συνεχείς αναρτήσεις. Που θα μείνει άραγε ο νέος Μητροπολίτης;  

-Πεσμένος ο τζίρος των καταστημάτων σε σχέση με τον περσινό Νοέμβριο, όπως αναφέρουν οι ιδιοκτήτες σε Μύρινα και χωριά.

-Με ταχύτατους ρυθμούς προχωρά η ανέγερση του νέου κτηρίου που θα στεγάσει την γνωστή αλυσίδα λιανικού εμπορίου Lidl. Η έναρξη λειτουργίας προβλέπετε μέσα στους επόμενους μήνες.  

-Κάποιες βελτιώσεις έφεραν οι κινητοποιήσεις για το νοσοκομείο μετά την πανελλήνια έκταση που έδωσε το LimnosReport, αλλά είναι ακόμα ένα πολύ μικρό βήμα μπροστά στις απαιτήσεις των κατοίκων για το δημόσιο ίδρυμα που ταλαιπωρείται έντονα τα τελευταία χρόνια.

-Η ΑΕΛ Λήμνου εκπροσώπησε επάξια την Λήμνο στον ετήσιο μαραθώνιο της Αθήνας. Συγχαρητήρια και πάντα διακρίσεις  και συμμετοχές. 

-Προβληματισμός στην ομάδα μπάσκετ του Ήφαιστου Λήμνου αλλά η ομάδα θα ανακάμψει και θα βρει την πορεία της. Στην καυτή έδρα της στην Λήμνο η επόμενη αναμέτρηση.

-Συνεχείς οι διακοπές ρεύματος λόγω εργασιών της ΔΕΗ σε ολόκληρη την Λήμνο λόγω εργασιών στο δίκτυο. Μαθαίνετε από το LimnosReport το που και το πότε.

-Με μεγάλη συχνότητα συνεχίζονται οι έλεγχοι της τροχαίας στην Λήμνο και πέφτουν πρόστιμα βροχή στους παραβάτες των κανόνων κυκλοφορίας. Συνιστάται ιδιαίτερη προσοχή στους οδηγούς καθώς και να έχουν μαζί τους τα απαραίτητα έγγραφα. Δεν είναι εποχή για επιπλέον έξοδα και κυρώσεις.

-Λήμνος Next Top Model αυτή την Τετάρτη στο ξενοδοχείο Διαμαντίδης, οργανώνουν οι μαθητές του Τρίτου Γενικού Λυκείου Μύρινας. Άντε να καμαρώσουμε ομορφιές!

– Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται και η άφιξη του με καταγωγή από την Λήμνο, υφυπουργού υπεύθυνου για την ομογένεια Αντώνη Διαματάρη και όλοι περιμένουμε να συνδράμει στην βοήθεια και στήριξη της ομογένειας που τόσο πολλά έχει προσφέρει στην Λήμνο. Σε πολιτικές και θρησκευτικές πιένες θα είναι το νησί. Ελπίζουμε να βοηθήσει ο καιρός και να μην χαλάσει την υποδοχή επισήμων που αναμένονται αρκετοί. 

 

Ομάδα ενημέρωσης LimnosReport

Σύνταξη Νατάσα Ταραράκη

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here