ΛΗΜΝΟΣ

Λήμνος: Φώτα, παιχνίδια, γέλια και χαρές, στο Λούνα Παρκ στο λιμάνι της Μύρινας (φωτο)

post-img

Με ιδιαίτερη χαρά υποδέχθηκαν μικροί και μεγάλοι το Λούνα Παρκ στην Λήμνο!

Έλαμψαν πρόσωπα και διάθεση στην θέα του πολύχρωμου και γεμάτο παιχνίδια θεάματος σε μια στιγμή που αρχίζει να εμφανίζεται η πρώτη χειμερινή μουντάδα.

Μια χαρά και διασκέδαση που θα κρατήσει για αρκετές ημέρες.

Πρώτη μέρα η Παρασκευή, με τον καιρό τόσο την ήμερα όσο και την νύχτα να είναι πολύτιμος σύμμαχος όσων θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους στα παιχνίδια της σκοποβολής του ψαρέματος, ή να δοκιμάσουν τα συγκρουόμενα, τα αλογάκια, στο τρενάκι, την μπαλαρίνα και πολλά άλλα!

Δεν είναι η πρώτη φορά που το Λούνα Παρκ επισκέπτεται την Λήμνο! Η εδώ στάση διασκέδασης είχε γίνει πριν από πέντε χρόνια με τα ασφαλή και ολοκαίνουργια Ιταλικά παιχνίδια να γίνονται αμέσως πόλος έλξης για μικρούς και μεγάλους που δεν έχασαν την παιδικότητα τους.

Viva Italia λοιπόν στο νέο λιμάνι της Μύρινας κάτω από το εκκλησάκι του Αη Νικόλα.

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!