ΑΠΟΨΕΙΣΛΗΜΝΟΣ

Οι νέοι του νησιού μιλούν: Προβλήματα στη Β.Α Λήμνο…

post-img

Οι νέοι είναι τα θύματα της ανεργίας αλλά και της κρίσης γενικότερα και αυτό αποτυπώνεται και στη Λήμνο.

Χωρίς αμφιβολία, σήμερα η νεολαία διαλογίζεται, σκέπτεται, αμφιβάλλει, αμφισβητεί, ερευνά, προβληματίζεται και αναζητεί απαντήσεις σε ερωτήματά… έτσι έφτασε και η παρακάτω επιστολή ενός νέου στο limnosreport:  

Καταρχήν είμαι αγανακτισμένος με όλη αυτή την κατάσταση που επικρατεί στο νησί μας. Κατάγομαι από την Καλλιόπη, υπηρέτησα στην Λήμνο στο Κάσπακα, σπούδασα στο ΙΕΚ στην Μύρινα και έφυγα μετέπειτα στο εξωτερικό για 4 χρόνια.
Γύρισα πέρυσι για να επενδύσω στο νησί λόγο της ανάπτυξης που έχει πάρει η Β.Α πλευρά της Λήμνου και αυτό που βλέπω από τους υπεύθυνους είναι αδιαφορία!

 

Έχουμε αρκετό ξένο κόσμο και ρωτάνε εμάς τους ντόπιους που να πάνε και πως να πάνε κάπου αφού δεν υπάρχει ενημέρωση!Θα μπορούσαμε σαν όλα τα νησιά να είχαμε φτιάξει μια κατασκευή σαν γραφείο πληροφοριών και να ενημερώνουμε τον τουρίστα σχετικά με την Λήμνο και αξιοθέατα της με χάρτες και βασικές πληροφορίες!

 

Άλλο θέμα είναι τα σκουπίδια στην περιοχή του Κέρους,Κοντοπουλίου και της Καλλιόπης που λόγο του αυξημένου τουρισμού οι κάδοι να μην επαρκούν με αποτέλεσμα να γεμίζουν σκουπίδια οι δρόμοι.

 

Άλλο θέμα η κατασκευή του Παρατηρητηρίου ξύλινης κατασκευής που είχε γίνει πριν 10 χρόνια  στο πάρκινγκ της παραλίας του Κέρους το οποίο καταρρέει λόγο του ότι ΠΟΤΕ δεν χρησιμοποιήθηκε (πεταμένα λεφτά) όπως και δεν συντηρήθηκε με αποτέλεσμα σιγά σιγά να πέφτουν κομμάτια του.Όπως επίσης οι τουαλέτες που φτιάχτηκαν από δίπλα απ την κατασκευή που δεν έχουν καθαριστεί από τότε και αποτελούν δημόσιο κίνδυνο!!!

Ας υπάρχει ενδιαφέρον από τους υπεύθυνους και γι αυτή την πλευρά του νησιού, συμβάλει κατά πολύ στην ανάπτυξη του νησιού (Δεν χρειάζεται να δώσω παραδείγματα) όπως και στην διαφήμισή του προσελκύοντας τουρισμό απ όλες τις χώρες του κόσμου!

 

Λήμνος δεν είναι μόνο η Μύρινα όπως λένε πολλοί !

 

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!