Πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα των Συντακτών έγινε η Λήμνος για γάτες…..

Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία του πρώτου φύλλου της εφημερίδας το θέμα που φιλοξενεί είναι ένα πρόστιμο 6.000€ σε κάτοικο της Λήμνου

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει:Πρόστιμο γιατί τάιζε αδέσποτα

Έκανε το αυτονόητο, αυτό που κάνουν χιλιάδες πολίτες σε όλη τη χώρα. Τάιζε και πότιζε κάποιες αδέσποτες γάτες της γειτονιάς της στο νησί της Λήμνου και βρέθηκε φορτωμένη με το υπέρογκο για έναν απλό πολίτη πρόστιμο των 6.000 ευρώ

Ψάχνοντας περισσότερο, ανακαλύψαμε ότι το θέμα καταγγέλθηκε και στην Πανελλήνια Φιλοζωική και Περιβαλλοντολογική Ομοσπονδία, στις 17 Σεπτεμβρίου,  αναφέροντας συγκεκριμένα:

ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΕ ΦΙΛΟΖΩΗ 6000 ΕΥΡΩ ΓΙΑΤΙ ΤΑΙΖΕ ΑΔΕΣΠΟΤΕΣ ΓΑΤΕΣ

Η Ομοσπονδία μας ενημερώθηκε για πρόστιμα αξίας 6000 ευρώ σε κάτοικο της Λήμνου η οποία έπραττε το νόμιμο αλλά και το ηθικά σωστό και τάιζε αδέσποτες γάτες.

Ενεργήσαμε αμέσως και στείλαμε τεκμηριωμένη επιστολή στις αρμόδιες αρχές για παράνομη βεβαίωση των διοικητικών προστίμων. Παράλληλα στείλαμε στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ επιστολή διαμαρτυρίας για τις πράξεις του α.τ. ζητώντας να επιληφθούν.

Χθες ενημερωθήκαμε από την δικηγόρο της κυρίας που φρόντιζε τις γάτες ότι η Κτηνιατρική Λήμνου δεν έκανε δεκτό το πρόστιμο – είχαμε επικοινωνήσει και μαζί τους-, και τα βεβαιωμένα πρόστιμα ακυρώθηκαν.

Πανελλαδική Φιλοζωική Περιβαλλοντική Ομοσπονδία

 

 

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here