Σε κλίμα οδύνης λαός και κλήρος υποδέχθηκαν λίγο πριν τις 3:00 το πρωί για τελευταία φορά τον μακαριστό Μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου Ιερόθεο, που εκοιμήθη την Δευτέρα το μεσημέρι.
Η σωρός του μακαριστού Ιεράρχου έφτασε με το πλοίο ΜΥΚΟΝΟΣ στο λιμάνι της Μύρινας στις 2:20π.μ συνοδευόμενη από τον τοποτηρητή Μητροπολίτη Μυτιλήνης Ιάκωβος.
Στο λιμάνι την σωρό υποδέχθηκε φανερά συγκινημένος ο Δήμαρχος Λήμνου Δημήτρης Μαρινάκης ενώ παρόν ήταν και ο Λιμεναρχής κ. Αρβανίτης όπως και αρκετοί Δημοτικοί Σύμβουλοι, αλλά και απλοί πιστοί.
Η σωρός έφθασε λίγο πριν τις 3:00π.μ. στον Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Τριάδος οπού την υποδέχθηκαν ο κλήρος της Λήμνου, αλλά και πιστοί που συγκινημένοι είχαν από νωρίς συγκεντρωθεί για το «ύστατό χαίρε» στον Πνευματικό τους Πατέρα.














Ειδήσεις Σήμερα:
- Μπίγαλης & Πωλίνα στη Λήμνο: Μια βραδιά γεμάτη νοσταλγία, επιτυχίες και καλοκαιρινή διάθεση στο Porto Myrina!
- Η Aegean Regatta ανοίγει πανιά για 25η φορά στο βόρειο και ανατολικό Αιγαίο
- Φωτιά: Πορτοκαλί προειδοποίηση στα νησιά του Β. Αιγαίου – Ο χάρτης πρόβλεψης κινδύνου πυρκαγιάς για την Τετάρτη 12 Αυγούστου
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




