ΛΗΜΝΟΣΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΛΗΜΝΟΥ

Gelato di nonna: Στη gelateria της Λήμνου ήρθε παγωτό μονοκερος!

post-img

Τα καλοκαίρια στη Λήμνο έχουν γεύση Gelato di nonna, το καλύτερο παγωτό που μπορείς να γευτείς αν βρίσκεσαι στο νησί! Τα βράδια στο λιμάνι της Μύρινας θα συναντήσεις μια τεράστια ουρά έξω από τη μικρή gelateria, όπου μικροί και μεγάλοι περιμένουν με ανυπομονησία να δοκιμάσουν το δημοφιλές χειροποίητο παγωτό.

Ειδικά για τους μικρούς μας φίλους, το gelato di nonna είναι αγαπημένος προορισμός, καθώς εκεί θα βρουν το παγωτό μονόκερο! Ένα κυπελλάκι με παγωτό της επιλογής σου, χρωματιστή τρούφα και ένα καρφωμένο χωνάκι από πάνω είναι ο μονόκερος που τόσο λαχταρούν τα παιδιά! Μπορείς να το δοκιμάσεις με γεύσεις όπως lila pause, vaniglia, strawberry ή mango.

Το Gelato di nonna με αυτή την πρόταση βάζει λίγη μαγεία στη ζωή μας γιατί όπως και να το κάνουμε, καλοκαίρι χωρίς παγωτό και μονόκερο δε λέει!!

 

Π.Κυδά 5 αγορά Μύρινας Λήμνου

Τηλέφωνο 22540 26477

Facebook page Gelato di nonna Lemnos

Instagram account gelatodinonna_lemnos

 

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.