ΛΗΜΝΟΣΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΛΗΜΝΟΥ

Φυτώρια Καλλιγερή: Τα πάντα για τον κήπο… στη Λήμνο! (φωτο)

post-img

Με εμπειρία είκοσι ετών, τα Φυτώρια Καλλιγερή στη Λήμνο δραστηριοποιούνται στο χώρο του πρασίνου παρέχοντας υψηλού επιπέδου προϊόντα και υπηρεσίες, με σεβασμό στον πελάτη αλλά και το περιβάλλον.

Μεγάλη ποικιλία σε γλάστρες όλων των ειδών (ξύλινες, πήλινες, κεραμικές, γύψινες)  

Στα Φυτώρια Καλλιγερή θα βρείτε αρίστης ποιότητας σπόρους και σπορόφυτα, καλλωπιστικούς θάμνους, οπωροφόρα δέντρα, ελαιόδεντρα αλλά και εσπεριδοειδή.

Τα Φυτώρια Καλλιγερή είναι στην είσοδο της Μύρινας, Λεωφόρο Δημοκρατίας 69, και εκεί θα βρείτε μεγάλη έκθεση φυτών και δέντρων πλήρως συμβατών με τις κλιματολογικές συνθήκες του νησιού μας.

Επίσης στο Κοντιά διαθέτουν ιδιόκτητες εγκαταστάσεις όπου και γίνεται παραγωγή φυτών με στόχο το χαμηλότερο κόστος για τον καταναλωτή.

Το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό, έμπειροι τεχνολόγοι γεωπόνοι,  βρίσκονται πάντα στη διάθεσή σας για συμβουλές και πληροφορίες σχετικά με τα διάφορα είδη φυτών και δέντρων, τις αποδοτικές μεθόδους καλλιέργειάς τους αλλά και τις σύγχρονες τάσεις στην κηποτεχνία και τη διαμόρφωση εξωτερικών χώρων γενικότερα.

 

Μηχανήματα  STIHL

Στα ΦΥΤΩΡΙΑ ΚΑΛΛΙΓΕΡΗ, θα βρείτε τα μηχανήματα της κορυφαίας στον κόσμο εταιρίας STIHL.

Γεωργικά μηχανήματα κήπων και χωραφιού

Αλυσοπρίονα, χορτοκοπτικά, πλυστικά, κόφτες δομικών υλικών.

Αλλά και ότι εργαλεία χρειαστείτε για τον κήπο σας.

 

ΦΥΤΩΡΙΑ ΚΑΛΛΙΓΕΡΗ Λ. Δημοκρατίας 69

Φιλοδοξούν να γίνουν ο καταλληλότερος συνεργάτης σας

βάσει των επιθυμιών σας…

Τηλ. 2254025558  6946230064

 

 

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!