ΛΗΜΝΟΣ

Ήφαιστος Λήμνου: Πάει για τον Κλιφ Χάμοντς!

post-img

Ο Βλαντ Μολντοβεάνου υπέγραψε στον Ήφαιστο προκειμένου να καλύψει, ουσιαστικά, το κενό του Φρεϊμάνις. Η επόμενη κίνηση της ομάδας της Λήμνου έχει να κάνει με τον ηγέτη της ομάδας. Και όπως αποκαλύπτει το Sportime αυτός έχει εντοπιστεί στο πρόσωπο του Κλιφ Χάμοντς.

Δεν είναι άγνωστο το όνομα. Ο 34χρονος Αμερικανός έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν στο Περιστέρι. Συγκεκριμένα την σεζόν 2009-2010 είχε επιλεγεί από τον Θανάση Σκουρτόπουλο ακριβώς επειδή είχε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά: Αριστο χαρακτήρα, ικανότητες αλλά κυρίως προσωπικότητα. Ηταν η εποχή που το Περιστέρι αναδείκνυε τον Βαγγέλη Μάντζαρη. Και είναι αλήθεια ότι δίπλα στον Χάμοντς, ο Μάντζαρης άλλαξε πολύ ως παίκτης και ανέβασε τις μετοχές του με αποτέλεσμα να βρεθεί στον Ολυμπιακό.

Ο Χάμοντς αποφοίτησε από το Κλέμσον όπου εκτός των εξαιρετικών αθλητικών του επιδόσεων υπήρξε άριστος μαθητής. Πήρε το βραβείο «Σκιπ Πρόσερ» που αναγνωρίζει τον κορυφαίο αθλητή- μαθητή στην περιφέρεια ACC.

Είναι point guard και έχει ηγετικές ικανότητες. Η επαγγελματική του πορεία άρχισε από την Τουρκία (Νταρουσάφακα και Εφές) και μετά από ένα σύντομο πέρασμα από το πρωτάθλημα του Πουέρτο Ρίκο, υπέγραψε στο Περιστέρι. Μέτρησε 12,9 πόντους- 3,1 ριμπάουντ- 3,7 ασίστ και 1,5 κλεψίματα στην Basket League.

Ακολούθησαν οι Βιλερμπάν, Μπάνβιτ, Ιγκοκέα πριν βρεθεί στην G-League. Επέστρεψε στην Ευρώπη σε Λιμόζ, Λούντβιχσμπουργκ και Βούρτζμπουργκ ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στο Βέλγιο με την Σαρλερουά.

Ο Χάμοντς υπολογίζεται ως ηγέτης του Ηφαίστου στην δεύτερη «περιπέτεια» της ομάδας στην Basket League μετά την άκρως επιτυχημένη πρώτη.

Οι επαφές είναι προχωρημένες. Η απάντηση του πολύπειρου Χάμοντς αναμένεται και στον Ηφαιστο είναι αισιόδοξοι για την έκβαση της υπόθεσης.

Ομολογουμένως αν τελεσφορήσει αυτή η περίπτωση, ο Ηφαιστος θα έχει πραγματοποιήσει μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση.

Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν.

 

 

ΠΗΓΗ sportime.gr

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!