ΛΗΜΝΟΣ

Σήμερα: Πανηγυρικός Εσπερινός στο στο Ναΰδριο της Αγίας Φωτεινής – Φωτίδας στην Καλλιθέα Λήμνου

post-img

Σήμερα Τετάρτη 31 Ιουλίου και ώρα 7:45 μ.μ στο Ναΰδριο της Αγίας Φωτεινής – Φωτίδας που βρίσκεται στο δασάκι της Καλλιθέας θα τελεστούν Εσπερινός επί τη μνήμη της, μετά Αρτοκλασιών και την Πέμπτη 01 Αυγούστου και ώρα 07:30 π.μ θα τελεστούν Όρθρος και Θεία Λειτουργία.

Ευχές για να έχουμε υγεία και την ευλογία του Κυρίου μας.

Εφημέριος Γιώργος Κουντούρης

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητεςΗ εικόνα ίσως περιέχει: εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: εσωτερικός χώροςΗ εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, εσωτερικός χώροςΗ εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώροςΗ εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώροςΗ εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, εσωτερικός χώρος

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.