Ένα από τα συνηθισμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν το καλοκαίρι τα νησιά, είναι αυτό της στάθμευσης των αυτοκινήτων.

Το δυσεπίλυτο αυτό πρόβλημα, πέρα από την αναστάτωση που προκαλεί, τόσο στους επισκέπτες αλλά, όσο και στους κατοίκους, δημιουργεί και ουσιαστικά λειτουργικά προβλήματα, που σε πολλές περιπτώσεις απαιτούν την άμεση παρέμβαση της τροχαίας. Κάπως έτσι συμβαίνει καθημερινά στην οδό Μητροπόλεως στη Μύρινα, όπου χρησιμοποιείται ως ένας από τους ελάχιστους χώρους στάθμευσης που διαθέτει η πόλη της Μύρινας.

Όμως και εδώ βασιλεύει το ασυνείδητο ελληνικό δαιμόνιο…. Συγκεκριμένα, σήμερα το διπλοπαρκάρισμα των οχημάτων δεν επέτρεψε λεωφορείο της γραμμής, να περάσει με αποτέλεσμα επί μισή ώρα οδηγός και αρκετοί επιβάτες να ταλαιπωρηθούν περιμένοντας και κορνάροντας ώστε κάποιος από τους δυο οδηγούς, να ακούσει και να μεταφέρει το αυτοκίνητο του, αλλά μάταια….

Το αποτέλεσμα ήταν να κληθεί η τροχαία και να γράψει και τα δυο οχήματα που εμπόδιζαν και έκλειναν τον δρόμο.

Ευτυχώς η παρέμβαση ενός τρίτου οδηγού και η εμπειρία του οδηγού του λεωφορείου, με ελιγμούς κατάφερε τελικά να περάσει και να συνεχίσει το δρομολόγιο του.

Ας είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί στο παρκάρισμα ώστε να μην κλείνουν κεντρικοί δρόμοι, αλλά και να μην “πέφτουν” κλήσεις…..

 

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here