Αυτό το Σαββατοκύριακο  θα επισκεφθεί την Λήμνο σύμφωνα με πληροφορίες του limnosreport, ο υφυπουργού Εξωτερικών για τον Απόδημο Ελληνισμό Αντώνης Διαματάρης. 

Ο Λημνιός, Αντώνης Διαματάρης θα περάσει το Σαβ/κο στο νησί για λίγη ξεκούραση, άλλα και για να συναντήσει φίλους οι οποίοι και περιμένουν τον συγχαρούν από κοντά  μετά και την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του.

 

Κρέτσης Βασίλης

 

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα (Επιλογή από την Google)

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Απαντώ στο ερώτημα αφού αυτό τέθηκε, έστω και καθυστερημένα μη γενομένη άλλης απάντησης. Αγαπητέ «……», έχεις δίκιο και το δικαίωμα, εσύ και ενδεχομένως η πλειοψηφία των αναγνωστών και πολλών άλλων πολιτών να μη χαρείς ή χαρείτε, για την επίσκεψη του κ. Διαματάρη, τον οποίο σημειωτέων δεν γνωρίζω. Όμως επιτρέψτε σε σένα και ενδεχομένως και άλλους πολίτες και κατοίκους του νησιού να «χαρούμε», αφού πρόκειται για ένα άτομο από όσο με πληροφόρησαν αυτοδημιούργητο, όπως η πλειοψηφία των Ελλήνων μεταναστών και το οποίο σήμερα μετέχει στην Ελληνική Κυβέρνηση της χώρας με αυτήν την ιδιότητα που του δίνετε. ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΚΑΛΙΑΣΟΥΜΕ και κατ επέκταση να χαρούμε. Δεν χρειάζεται να χαρούν όλοι, όμως εμείς οι υπόλοιποι, αυτοί που χαιρόμαστε αν θές, ας δώσουμε ένα κίνητρο σε αυτόν τον άνθρωπο, που εγώ τουλάχιστον πιστεύω ότι ανιδιοτελώς θέλει να προσφέρει στην Πατρίδα του.
    Το σχόλιο είναι πράγματι ‘ΚΑΥΤΟ». Όμως δεν προκάλεσε καμμία αντίδραση από όλους αυτούς που πρόσφατα ψηφίσαμε στην Τοπική Αυτοδιοίκηση (Α & Β βαθμού). Οι οποίο θα έπρεπε, τουλάχιστον για μένα, να βγούν να δηλώσουν …κάτι…. . Ενδεχομένως Κύριε ADMIN να σας διάβαζαν μόνο στις εκλογές. Και επειδή δεν θέλω να θεωρηθώ ώς άλλος ένας αμνός, γιαυτό έβαλα το Αγαπητέ «……» .
    Καλό καλοκαίρι σε όλους!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here