Αγαπητοί μου φίλοι και φίλες, πατριώτες, νησιώτες και νησιώτισσες μου. Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για την στήριξη σας στην πρώτη μου βουλευτική υποψηφιότητα κατά την τόσο μικρή προεκλογική περίοδο, που ήταν για μένα πρωτόγνωρη. Να σας ευχηθώ η δύναμη που μου δώσατε να σας επιστραφεί πολλαπλά στον καθημερινό προσωπικό σας αγώνα. Έναν αγώνα που εμείς που ζούμε στα νησιά του Bορείου Αιγαίου γνωρίζουμε πως είναι δύσκολος και σας βεβαιώ ότι το γνωρίζω από γεννησιμιού μου.

Ευχαριστώ τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα μου από όπου κι αν βρίσκονταν.

Ευχαριστώ θερμά τον Κυριάκο Μητσοτάκη που με εμπιστεύτηκε να εκπροσωπήσω μοναδικά τη Λήμνο στον νόμο Λέσβου.
Μου δίνει ιδιαίτερη δύναμη, αν πρωτάρα και άπειρη, να συνεχίσω τα επόμενα χρόνια να εκφράζω τα προβλήματα, τις αγωνίες αλλά και προτάσεις για λύσεις στη ζωή μας για υγεία, παιδεία, ασφάλεια, όλων μας προς όλα τα δημοκρατικά πολιτικά κόμματα του κοινοβουλίου μας.

Η επιθυμία σας για την εκλογή μου δεν θα μείνει παγωμένη, καθότι οποίος θέλει να υποστηρίξει τον τόπο του μπορεί να το πράξει με πολλούς τρόπους. Η εμπειρία μου στην πράξη δε θα μείνει ανεκμετάλλευτη και δεσμεύομαι απέναντι σας και σε όλους τους συμπολίτες μου, ότι θα συμβάλω τα μέγιστα για την ενότητα και την ανάπτυξη του νησιού μας και της πατρίδας μας, μεςα απο οριζόντιες πολιτικές προτάσεις που θα είναι ρεαλιστικές και λειτουργικές.
Στο σημείο αυτό να συγχαρώ όλους τους υποψήφιους, όλων των ψηφοδελτίων και να ευχηθώ στους εκλεγμένους καλή θητεία, με δύναμη και συνεργασίες. Η Νέα Δημοκρατία στο νομό Λέσβου έχει ένα μεγάλο <<οπλοστάσιο>> πλεονεκτημάτων, που στηρίζει την δουλειά των εκλεγμένων να φέρουν ικανά αποτελέσματα, μέσα από σωστές και συντονισμένες προσπάθειες.

Σας ευχαριστώ ξανά και ξανά για την εμπιστοσύνη σας!

Με εκτίμηση,
Χρυσάφη Μαρία

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ