Τα αδέρφια Νίκος και Βαγγέλης Ελευθεράκη δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις. Ζουν και δραστηριοποιούνται δίπλα μας . Σίγουρα οι περισσότεροι έχουμε συναναστραφεί μαζί τους μια και η οικογένεια τους ασχολείτο για περισσότερα από πενήντα χρόνια στις Σιδηροκατασκευές.

Τα τελευταία χρόνια  όμως δηλώνουν «ενεργοί πολίτες» και τοποθετούνται στο πλευρό του Αρτέμη Σώρρα και την «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ», κανόντας ένα ακόμα βήμα με το να πολιτευτούν σε επίπεδο Υποψήφιων Βουλευτών του νομού μας.

Με αυτή την  ευκαιρία ζητήσαμε να απαντήσουν στις ερωτήσεις του limnosreport  

 

  1. Γιατί αποφασίσατε να είστε υποψήφιος Βουλευτής με την «Ελλήνων Συνέλευση»;

ΒΑΓΓΕΛΗΣ :Γιατί είναι ο πολίτικος Φορέας του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ από όπου προέρχομαι και εγώ και είναι το μόνο αληθινό στο ψέμα αυτό που ζούμε και δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες πολίτες να πολιτευτούν χωρίς διακρίσεις και να παράξουν πολιτική με ΑΞΙΕΣ και ΑΡΧΕΣ όπως ορίζονται  μέσα στις προγραμματικές δηλώσεις του φορέα οι οποίες είναι κατατεθειμένες από της4/09/2015 στον ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ με συμβολαιογραφική πράξη και στόχο έχουν την συνένωση όλων των Ελλήνων απανταχού της γαίας.

  1. Πείτε μας με δύο λόγια τι είναι αυτό το διαφορετικό που προτείνει ο Αρτέμης Σώρρας για την Χώρα;

ΝΙΚΟΣ :Η χωρά αυτή την στιγμή βρίσκεται κάτω από το καθεστώς της κομματοκρατιας με τις καταστροφικές συνέπειες τις οποίες βιώνουμε σήμερα. Αυτό το οποίο προτείνει ο Αρτεμης Σωρρας είναι η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Γιατί στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΑ υπάρχει μόνο ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.

  1. Στα ψηφοδέλτια της «Ελλήνων Συνέλευσης» συμμετέχει και ο ίδιος ο Αρτέμης Σώρρας ο οποίος είναι προφυλακισμένος. Πιστεύεται ότι είναι πολιτική η δίωξή;

ΒΑΓΓΕΛΗΣ : Σαφώς και είναι πολιτική δίωξη , αφού δεν έχει απαγγελθεί κατηγορητήριο και συνεπώς δεν εχει οριστεί δικάσιμος ημερομηνία. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι ο Εισαγγελέας μπορεί να σε κρατήσει προφυλακιστέο για 16 μήνες με χωρίς ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.

 

4Μιλώντας για αναπτυξιακή προοπτική του νομού, ποιοι θεωρείτε πως είναι οι παράγοντες που μπορούν να την προσφέρουν .

ΝΙΚΟΣ : Μόνο η συνένωση των πολιτών του νόμου μας δίνει την δυνατότητα να λύνονται τα προβλήματα με την δικαιότερη λύση σε ότι προβλήματα προκύψουν πάνω στην σχεδίαση για την ανάπτυξη των νησιών μας

 

5 Ποιες οι κύριες διαφορές του  προγράμματος σας από τα άλλα κόμματα ;

ΒΑΓΓΕΛΗΣ : Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου με αρ.πρωτ. 6199 / 04-09-2015 έκανε συμβολαιογραφική πράξη τις προγραμματικές δηλώσεις του πολιτικού φορέα και πιστοποιεί την ύπαρξη των χρημάτων για την υλοποίηση των έργων και το ξεχρέωμα των Ελλήνων πολιτών από κάθε είδους χρέος. Μόνο με αυτών των τρόπο έρχεται ανάπτυξη και ευημερία στους ανθρώπους.

 

6.Ποια θα είναι η επόμενη μέρα με την «Ελλήνων Συνέλευση» στην Διακυβέρνηση της Χώρας;

ΝΙΚΟΣ : Η επόμενη μέρα παρουσιάζεται ξεκάθαρα στις προγραμματικές δηλώσεις. ΔΙΑΒΑΣΤΕ .

  1. Τα τελευταία χρόνια τα νησιά μας έχουν μπει στο «περιθώριο». Τι πιστεύεται πρέπει να αλλάξει στην πολιτική της Κυβέρνησής για τα νησιά μας.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ : Η κυβέρνηση πρέπει να αλλάξει μαζί με τα κόμματα της βουλές  και να πάνε από εκεί που ήρθαν. Με ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ στην ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ δεν υπάρχει περιθώριο υπάρχει ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

8.Είστε από τα πλέον δραστήρια μέλη της «Ελλήνων Συνέλευσης» .Ποιο είναι το μήνυμα σας ενόψει των εθνικών εκλογών;

NΙΚΟΣ: Ζηταμε από τους ΕΛΛΗΝΕΣ που απέχουν από τις ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ τους να πιάνε και να ΨΗΦΙΣΟΥΝ των δικό τους ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. Ακόμα μπορούν να γίνουν εκλογικοί αντιπρόσωποι και να ελέγξουν την καταμέτρηση των ψήφων. Η Λήμνος χρειάζεται 60 ακόμα για των ελεγχο αυτόν .Τηλ. επικοινωνίας 6976687095 ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑΚΗΣ. Και έτσι σου δίνεται η δυνατότητα να στείλεις τα “κομματIδια” από εκεί που ήρθαν.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ»

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ