ΛΗΜΝΟΣ

Στο Summer league του Λας Βέγκας ο Μανωλόπουλος

post-img

Στο Λας Βέγκας για το φετινό summer league θα βρεθεί ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, όπως είχε κάνει και το περασμένο καλοκαίρι..

Το μεγάλο ταξίδι για την άλλη πλευρά του Ατλαντικού ετοιμάζεται να κάνει ο Σωτήρης Μανωλόπουλος. Όχι, δεν ετοιμάζεται βαλίτσες για μόνιμη εγκατάσταση, θα βρεθεί όμως στο Λας Βέγκας για το φετινό summer league.

Ο προπονητής του Ήφαιστου Λήμνου μπορεί να τρέχει κανονικά το σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα σεζόν, θα βρεθεί όμως στο Λας Βέγκας, προκειμένου να δει παίκτες και να αποκτήσει τις απαραίτητες εμπειρίες στη δική του δουλειά. Ανάλογο ταξίδι είχε κάνει και το περασμένο καλοκαίρι αλλά και το καλοκαίρι του 2017, το καλοκαίρι που είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ.

.

basketblog.gr

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!