ΛΗΜΝΟΣ

Λήμνος: 30 Σκάφη στο λιμάνι της Μύρινας για την Friendship Regatta 2019

post-img

Στα πλαίσια των ιστιοπλοϊκών αγώνων Friendship Regatta 2019 σήμερα έχουν δέσει στο λιμάνι της Μύρινας 30 σκάφη απο απο τον Ο.Θ.Α.Καβάλας, τον Ν.Α.Ο.Κ.Θεσσαλονίκης, τον Ν.Ο.Αλεξανδρούπολης και Μυτιλήνης. Επίσης συμμετέχουν σκάφη από την Τουρκιά, Βουλγαρία, Ρουμανία και Σερβία.

Σε μια λιτή εκδήλωση εμπρός από το Δημαρχείο θα γίνει σήμερα στις 21:00 η παρουσίαση και το καλωσόρισμα των πληρωμάτων.
Αύριο Κυριακή 30 Ιουνίου στις 10:30 και στις 13:30 θα γίνουν δυο ιστιοπλοϊκοι αγώνες εμπρός από το Ρωμαιικο και τα Ρηχά Νερά.

Κατοπινά θα ακολουθήσει αγώνας από Μύρινα για Άγιο Ευστράτιο και την Δευτέρα 1η Ιουλίου από Άγιο Ευστράτιο για Μουδρο Λήμνου, όπου το βράδυ σε μια ωραία τελετή που θα ακολουθήσει με την φροντίδα του Πολιτιστικού Ομίλου Μουδρου θα γίνει και η απονομή βραβείων στους πρωτεύσαντες στους αγώνες.

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!

LimnosReport.gr :: Ειδήσεις από τη Λήμνο και το Β. Αιγαίο
Επισκόπηση απορρήτου

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.