Ήφαιστος Λήμνου ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία την παρθενική σεζόν του στην Basket League και πλέον σχεδιάζει την επόμενη χρονιά στην οποία θέλει να εμφανιστεί το ίδιο ανταγωνιστικός. Ένα από τα ονόματα που βρίσκονται στο «μπλοκάκι» του Σωτήρη Μανωλόπουλου, σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, είναι ο Τόντρικ Γκότσερ.

Ο Αμερικανός γκαρντ (10,4π., 2,8ριμπ.) ξεχώρισε με τον Ήφαιστο την χρονιά που ολοκληρώθηκε, θέλοντας να εξαργυρώσει την παρουσία του με συμβόλαιο σε ομάδα που έχει ευρωπαϊκή παρουσία, ούτως ώστε να έχει αυξημένες υποχρεώσεις. Μέχρι στιγμής, δεν βρήκε αυτό που επιθυμούσε και όσο δεν συμβαίνει αυτό, πλησιάζει στην ανανέωσή του με την ομάδα της Λήμνου. Εξάλλου, όπως τονίζουν από τους νησιώτες, η απόσταση στο οικονομικό είναι μικρή και μπορεί να καλυφθεί.

Την ίδια στιγμή, πρόθεση ανανέωσης έχει και ο Τζέρι Σμιθ, ο οποίος μάλιστα με δική του πρωτοβουλία προσέγγισε στελέχη του Ηφαίστου, με τον Αμερικανό άσο να βλέπει θετικά την προοπτική παραμονής του στον σύλλογο. Όσον αφορά τον Μιχάλη Τσαϊρέλη, απομένουν τα τυπικά για την επίσημη απόκτησή του.

 

 

ΠΗΓΗ: .sdna.gr

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here