Λίγο πριν την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης θεατρικής παράστασης «Το δικό μας σινεμά», η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στο Πρωινό για μια εφ’ όλης της ύλης κουβέντα με την Φαίη Σκορδά. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η παρουσιάστρια ρώτησε τη γνωστή τραγουδίστρια για την τηλεοπτική εκπομπή My Greece που παρουσιάζει στο Open.
Η Δέσποινα Βανδή υπήρξε αφοπλιστικά ειλικρινής στις απάντησης της συμπεριλαμβάνοντας και την Λήμνο, όπου ανάφερε χαρακτηριστικά “Θυμάμαι όταν είχα πάει στη Λήμνο ήξερα ότι ήταν το νησί του Ρόκκου και των φαντάρων… Είναι ένας παράδεισος!
Δείτε όσα είπε
Ειδήσεις Σήμερα:
Ακολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.




