ΕΚΛΟΓΕΣ 2019ΛΗΜΝΟΣ

Παραμένουμε πιστοί στις δεσμεύσεις μας, ενωμένοι όλοι μαζί προχωράμε μπροστα ώστε τα νησιά μας να αποκτήσουν την οντότητα την δικαιοσύνη και την Ανάπτυξη που τους αξίζουν!

post-img

Μήνυμα ευχαριστιών από το νέο Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη: 

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους πολίτες του Βορείου Αιγαίου που πίστεψαν σε μας, εμπιστεύτηκαν το « Άλμα Αναπτυξης»και μας τίμησαν με την ψήφο τους.

Εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου στους υποψήφιους του συνδυασμού μας και στους φίλους και συνεργάτες μας χάρη στους οποίους το Βόρειο Αιγαίο μπορεί και αλλάζει σελίδα.
Παραμένουμε πιστοί στις δεσμεύσεις μας, ενωμένοι όλοι μαζί προχωράμε μπροστα ώστε τα νησιά μας να αποκτήσουν την οντότητα την δικαιοσύνη και την Ανάπτυξη που τους αξίζουν .

Κώστας Ι. Μουτζούρης”

https://www.facebook.com/407361950090976/photos/a.412547252905779/458648184962352/?type=3&theater

 

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!