ΕΚΛΟΓΕΣ 2019ΛΗΜΝΟΣ

Χρυσόστομος Ψάρρας: Σας ευχαριστώ όλες και όλους για τη στήριξή σας!

post-img

Με την ανακοίνωση των προσωρινών εκλογικών αποτελεσμάτων και έχοντας αποκτήσει θέση στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλες και όλους για τη στήριξή σας.

Με αίσθημα ευθύνης σε όλους τους συμπολίτες μου, αλλά και στο νησί μας, θέλω να έχετε σίγουρη την προσπάθειά μου σε ότι και όπου μπορώ να προσφέρω, όπως άλλωστε το πράττω πολλά χρόνια.

Στις επαναληπτικές εκλογές της ερχόμενης Κυριακής θεωρώ ότι η στήριξη στο συνδυασμό μας και στο Δημήτρη Μαρινάκη ως Δήμαρχο Λήμνου, θα δώσει τη δυνατότητα να προχωρήσουμε δυνατά μπροστά με σταθερά ανοδική πορεία και πάνω απ όλα με ήθος, τιμιότητα και δικαιοσύνη σε όλους τους τομείς.

Με αυτές τις αξίες και με ξεκάθαρο βλέμμα, είμαστε κοντά σας τόσα χρόνια και θα είμαστε και τώρα , αλλά και στο μέλλον .
Ευχαριστώ πραγματικά μέσα από την καρδιά μου !!

Google NewsΑκολουθήστε το LimnosReport.gr - στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Λήμνο το Βόρειο Αιγαίο, όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

Σχετικά Άρθρα

About Us

Ενημερωτικό site της Λήμνου. Έγκυρη, άμεση και χωρίς αναστολές ενημέρωση για ότι συμβαίνει στην Λήμνο, στο Βόρειο Αιγαίο, την Ελλάδα και τον κόσμο. LimnosReport.gr γιατί, «Εδώ χτυπάει η καρδιά της Λήμνου»!