Με αυτήν την φράση καλωσόρισαν οι εκατοντάδες φίλοι του συνδυασμού τον Πρύτανη και ανεξάρτητο Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη, σήμερα το βράδυ κατά την τελευταία του προεκλογική ομιλία.

Σε ένα ασφυκτικά γεμάτο Δημοτικό Θέατρο σε κλίμα ενθουσιασμού με λόγο μεστό ο Ανεξάρτητος υποψήφιος Περιφερειάρχης κατέθεσε τις προτάσεις και παρουσίασε τους υποψηφίους του συνδυασμού του μπροστά στο κοινό.

Αφού ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του σχετικά με το πρόγραμμα του μέσα από μια ανθρώπινη κατάθεση ψυχής , τόνισε χαρακτηριστικά ότι είναι τεχνοκράτης και όχι πολιτικός και για το λόγο αυτό ήρθε η ώρα να καταθέσει την εμπειρία που έχει αποκομίσει όλα αυτά τα χρόνια συμβάλλοντας στο Άλμα Ανάπτυξης των νησιών του Βορείου Αιγαίου.

«Ήρθε η ώρα να προσφέρω στον τόπο μου. Θέλω και μπορώ να κάνω έργα. Έχω τη στήριξη και την εμπειρία του Πολυτεχνείου, του Πανεπιστημίου Αιγαίου, και άλλων εκπαιδευτικών και τεχνοκρατικών ιδρυμάτων, γνωρίζω από διοίκηση και έχω τη διάθεση να πάω τον τόπο μου ένα βήμα παραπέρα. Οι υποψήφιοι του συνδυασμού διαθέτουν τις γνώσεις και μπορούν να αλλάξουν τον τόπο. Ο τόπος είμαστε εμείς και μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Ο Κώστας Μουτζούρης αναφέρθηκε στους θεματικούς άξονες του συνδυασμού του ,για την αναπτυξιακή πολιτική ,την τουριστική ανάπτυξη, το μεταναστευτικό αλλά και την αγροτική πολιτική τονίζοντας ότι δεν μπορούν να γίνουν θαύματα ,μπορούμε όμως όλοι μαζί να κάνουμε τα νησιά μας αυτοδύναμα και συνάμα δυνατά .

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here