Η Νατάσα Ταραράκη υποψήφια Περιφερειακός Σύμβουλός Λήμνου, με τον συνδυασμό Άλμα ανάπτυξης στο Βόρειο Αιγαίο με επικεφαλής τον Κώστα Μουτζούρη, είναι   γεννημένη το 1976, μεγάλωσε στην Αθήνα οπού και σπούδασε λογιστική και δημόσιες σχέσεις, ενώ τον τελευταίο χρόνο σπουδάζει Δημοσιογραφία . Εργάστηκε σε διοικητικές θέσεις Πολυεθνικών εταιριών.

Μαζί με τον με καταγωγή από την Λήμνο σύζυγο της, Παναγιώτη του Ιωάννη και της Βάσω Τσινοπουλου, το 2012 μετακόμισε μόνιμα στο νησί εκπληρώνοντας το όνειρο της να ζήσει μια πιο ποιοτική ζωή στην αγαπημένη της Λήμνο. Εργάστηκε στον Εμπορικό Σύλλογο Λήμνου 3,5 χρόνια και παράλληλα σε ΜΜΕ τα τελευταία 6 χρόνια διεισδύοντας έτσι στην τοπική κοινωνία, στις αγωνίες, στα προβλήματα και τις ανάγκες των κατοίκων των νησιών μας. Μαζί με δεκάδες πολίτες δημιουργήθηκε ένα τεράστιο δίκτυο ψηφιακής επικοινωνίας και προβολής, βάζοντας έτσι το νησί στις πρώτες θέσεις της τηλεόρασης και του internet.

Η αγάπη της για την Λήμνο, τους ανθρώπους της, τη νέα γενιά, έχουν κάνει σκοπό της ζωής της, την ανάδειξη και προβολή του νησιού, αλλά και την διεκδίκηση όλων όσων δικαιούται για ένα καλύτερο και αισιόδοξο μέλλον με ίσες ευκαιρίες για όλους τους κατοίκους του νησιού.

Η συνέντευξη της Νατάσας έγινε μέσω skype, όπου απάντησε σε ερωτήσεις,  που τις έθεσαν πολίτες του νησιού στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook 

 

Δείτε παλαιότερα δημοφιλή άρθρα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here